Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Stradivarius: Βρήκαμε τα σκουλαρίκια που λάτρεψαν όλες οι διάσημες και έγιναν ανάρπαστα!

Κοστίζουν μόλις 5,99€!

6 Μαρτίου 2020 18:44
Stradivarius: Βρήκαμε τα σκουλαρίκια που λάτρεψαν όλες οι διάσημες και έγιναν ανάρπαστα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε για σένα στα καταστήματα Stradivarius τα πιο σικάτα σκουλαρίκια που λάτρεψαν όλες οι διάσημες και έχουν γίνει ανάρπαστα!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο σικάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion με την τελευταία λέξη της μόδας!

Αυτή τη φορά δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάποιο ρούχο ή παπούτσι αλλά ένα αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα σετ που αποτελείται από πέντε ζευγάρια σκουλαρίκια από ρητίνη. Είναι όλα στις αποχρώσεις του χρυσού και σε κάποια θα βρεις λεπτομέρειες λευκές ή πορτοκαλί, κεραμμυδί!

Είναι όλα μοναδικά και φυσικά ευκολοφόρετα μιας και συνδυάζονται με όλα σου τα ρούχα και στυλ και μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ! Και το καλύτερο δεν το στο είπαμε ακόμη... Κοστίζουν μόλις 5,99€!

Θα τα βρεις σε όλα τα καταστήματα Stradivarius της χώρας αλλά και στο eshop και μπορείς να τα αγοράσεις μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι προτιμάς τις πιο... ροκ εμφανίσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα μοναδικά σκουλαρίκια από τα καταστήματα Bershka!

H&M: Βρήκαμε το απόλυτο αξεσουάρ της φετινής σεζόν που έχουν λατρέψει όλες οι influencers με λιγότερο από 10€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για σένα τα καλύτερα και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς. Σήμερα είπαμε να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και να μην σας δείξουμε κάποιο ρούχο αλλά ένα αξεσουάρ που λάτρεψαν όλες οι influencers αλλά και τα ταπεινά κορίτσια της διπλανής πόρτας, φορέθηκε πολύ και είναι απλά υπέροχο!

Τα κοσμήματα τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους και ειδικά τα σκουλαρίκια που πλέον φοριούνται σε καθημερινή βάση και τα ταιριάζουμε με τα πάντα ακόμη και με το πιο αθλητικό στυλ! Εξάλλου το layering στα κοσμήματα είναι η τελευταία τάση και σίγουρα ανήκει σε αυτές που θα παραμείνουν στη μόδα για πολύ καιρό και δεν θα θέλουμε να την αποχωριστούμε γι' αυτό και το Athensmagazine.gr σας έδειξε πριν λίγο καιρό πως να κάνετε layering με τα κοσμήματα σας με το σωστό τρόπο.

Σήμερα, βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα H&M το απόλυτο σετ με σκουλαρίκια που αποτελείτε από επτά συνολικά ζευγάρια σε αποχρώσεις του χρυσού, ωστόσο περιλαμβάνει και ένα ζευγάρι με λευκή πέτρα αλλά και ένα με πέρλες. Αυτό όμως που μας εντυπωσίασε περισσότερο ήταν τα σκουλαρίκια σε σχήμα παραμάνας που είναι άκρως εκκεντρικά και ιδιαίτερα. Θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Η&Μ της χώρας με μόλις 9.99€!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share