Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

H&M: Το flare παντελόνι που έχουν λατρέψει οι Instagrammers - Κοστίζει μόλις 9,99€!

Τρέξτε να το προλάβετε!

6 Μαρτίου 2020 15:31
H&M: Το flare παντελόνι που έχουν λατρέψει οι Instagrammers - Κοστίζει μόλις 9,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ το παντελόνι που είναι η απόλυτη τάση της σεζόν και έχουν λατρέψει όλες οι Instagrammers!

Τα παντελόνια καμπάνα έχουν κάνει δυναμικό comeback, κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα μιας και ήταν μια τάση που είχαμε λατρέψει και την περιμέναμε πως κ πως να επιστρέψει!

Το Athensmagazine.gr επειδή φροντίζει για σένα έψαξε και βρήκε το πιο στιλάτο και οικονομικό flare παντελόνι της αγοράς που φυσικά δεν είναι άλλο από αυτό των Η&Μ!

Είναι μαύρο, με ελαστική μέση και υπέροχο άνοιγμα από το γόνατο και κάτω κάτι που το κάνει να ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και να αναδεικνύει τις καμπύλες κάθε γυναίκας αλλά και τη θηλυκότητα της!

Θα το βρεις στα καταστήματα Η&Μ όλης της χώρας αλλά και στο e shop με μόλις 9,99€! Αγόρασε το τώρα μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν ανησυχείς με τι θα το συνδυάσεις, έχουμε να σου προτείνουμε να διατηρήσεις το προφίλ σου μίνιμαλ, ρίξε λοιπόν μια ματιά στο "εναλλακτικό" T-shirt από τα καταστήματα Bershka.

ZARA - Άνοιξη 2020: Σου βρήκαμε το slouchy παντελόνι στο πιο λατρεμένο χρώμα! Θα νιώθεις άνετη αλλά πάντα in fashion!

Νέα κομμάτια εντάσσονται στο Zara λίγο πριν υποδεχτούμε την Άνοιξη του 2020. Στα new in, μάλιστα, υπάρχει αυτό το sloychy παντελόνι που με την εφαρμογή του θα ξετρελαθείς.

Μπορεί να μην είναι ένα κλασικό τζιν που είναι ένα βασικό κομμάτι για την ντουλάπα μας, ωστόσο έχει ήδη ξεπουλήσει.

Όταν πηγαίνουμε για ψώνια πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές και να αγοράζουμε με ηρεμία. Το καλό είναι να μην επιλέγουμε συνέχεια τα ίδια. Και τι εννοώ με αυτό; Συνήθως ψωνίζουμε safe κομμάτια, δηλαδή κλασικά τζιν παντελόνια, πουλοβεράκια κλπ.

Κάνε τουλάχιστον μια φορά την διαφορά και επέλεξε ένα άκρως αντίθετο παντελόνι από εκείνα που φορά και θα δεις που θα αλλάξει μαζί με το στιλ σου και η διάθεση σου, καθώς θα ανανεωθείς. Στα Zara θα βρεις το κατάλληλο παντελόνι για να το κάνεις αυτό.

Το ψηλόμεσο slouchy παντελόνι, με πιέτες μπροστά σε λιλά ανοιχτό χρώμα, έχει ήδη ξεπουλήσει παρόλο που βρίσκεται στα new in κομμάτια της αγαπημένης μας αλυσίδας. Κοστίζει μόνο 25,95 ευρώ.

ΤΖΙΝ Z1975 AUTHENTIC SLOUCHY

Μπορείς να το βρεις εδώ

Αν είσαι κι εσύ fan του ZARA τότε σίγουρα θα λατρέψεις το φούξια φόρεμα από τη νέα συλλογή!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share