Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Bershka: Βρήκαμε το πιο σέξι εξώπλατο κορμάκι με μόλις 19,99€!

Το λατρέψαμε!

6 Μαρτίου 2020 12:46
Bershka: Βρήκαμε το πιο σέξι εξώπλατο κορμάκι με μόλις 19,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα κορμάκια είναι αυτά που μας τρέλαναν όλο το χειμώνα και δεν ξέραμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε και τώρα ήρθε η νέα κολεξιόν με τα καλοκαιρινά που είναι ακόμα πιο σέξι και η δουλεία μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολη!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για σένα τα πιο στιλάτα και ταυτόχρονα οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion! Σήμερα λοιπόν κάναμε μια σύντομη έρευνα στο site των καταστημάτων Bershka και πέσαμε πάνω σε ένα κορμάκι που πραγματικά ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά.

Είναι άκρως αποκαλυπτικό και έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες καθώς δεν ξέρουν τι να πρωτουθαυμάσουν! Είναι εξώπλατο, δένει με φιόγκους στα πλευρά και οι λεπτές του τιράντες που αναδεικνύουν τέλεια τους ώμους σου. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη... Κοστίζει μόλις 19,99€!

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο eshop!

Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι αναρωτιέσαι με τι μπορείς να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά στο slouchy ξεβαμμένο τζιν από τα καταστήματα ZARA που θα απογειώσει την εμφάνισή σου!

Μια μικρή περιγραφή για το κορμάκι:

Ολόσωμο μαγιό με φιόγκους
ΑΝΑΦ. 3997/631/800

19.99 €

Bershka: To ιδιαίτερο black dress με διαφάνεια που κάνει πάταγο!

Βρήκαμε για σένα στα καταστήματα Bershka το πιο ιδιαίτερο black dress με διαφάνεια που κάνει πάταγο και κοστίζει λιγότερο από 20€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για σένα τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.

Σήμερα λοιπόν βρήκαμε το απόλυτο party φόρεμα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου! Η λεπτές του τιράντες θα τονίσουν τους ώμους αλλά και το λαιμό σου και η διαφάνεια που έχει στην κοιλιά θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο σέξι από ποτέ.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop στην εκπληκτική τιμή των 19,99€!

Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι παπούτσι να το συνδυάσεις σου έχουμε το καταλληλότερο, δες εδώ τη γόβα από τα καταστήματα Mango που ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις!

Μια μικρή περιγραφή για το φόρεμα:

Φόρεμα κοντό με τιράντες
ΑΝΑΦ. 0462/810/800

19.99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share