Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Stradivarius: Το bralette κροσέ που αναδεικνύει το σώμα με μόλις 12,99€!

Θα το βολευτεί!

5 Μαρτίου 2020 16:30
Stradivarius: Το bralette κροσέ που αναδεικνύει το σώμα με μόλις 12,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr βρήκε το πιο μοδάτο bralette κροσέ που θα φοράς όλο το καλοκαίρι, αλλά και την άνοιξη. Θα το βρείτε στην νέα κολεξιόν του Stradivarius με μόλις 12,99 ευρώ!

Συνδυάστε το με ψηλόμεσο τζιν και το αγαπημένο σας σνίκερ για την άνοιξη ή με μια φούστα αεράτη και ένα σανδάλι το καλοκαίρι. Το μπραλέτ αυτό μυρίζει καλοκαίρι και σίγουρα θα σας φτιάξει την διάθεση.

Είναι μέσα στην μόδα για πολλές σεζόν και θα το βολευτείτε σίγουρα, ενώ θα τραβήξετε και όλα τα βλέματα επάνω σας. Αναδεικνύει τέλεια το μπούστο αλλά και όλο το σώμα. Μπορείτε να το φορέσετε με αυτό το baggy παντελόνι από το Stradivarius, που θα βρείτε εδώ.

ΑΝΑΦ. 7849/136-V2020
Bralette κροσέ
12,99 €

Stradivarius: Βρήκαμε το τέλειο πουά φόρεμα με βολάν - Κοστίζει μόλις 17,99€!

Βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius το τέλειο πουά φόρεμα με βολάν και μανίκι τριών τετάρτων και κοστίζει μόλις 17,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να σας ενημερώνει πάντα για τα τελευταία κομμάτια που κυκλοφορούν στην αγορά αλλά και για τα πιο οικονομικά. Σήμερα λοιπόν, κάνοντας μια μικρή έρευνα στην νέα κολεξιόν των καταστημάτων Stradivarius "πέσαμε" πάνω στο πιο girly φόρεμα!

Είναι μίνι, με σχέδιο πουά, βολάν στο τελείωμα και μανίκι τριών τετάρτων, το απόλυτο girly αλλά και ταυτόχρονα σέξι κομμάτι της σεζόν.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Stradivarius της χώρας αλλά και στο e shop τους στη φανταστική τιμή των 17,99€!

Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι αναρωτιέσαι με τι θα μπορούσες να το συνδυάσεις, για το απόλυτο ανοιξιάτικο, western look ρίξε μια ματιά σ' αυτές τις μπότες από τα καταστήματα Mango.

Μια μικρή περιγραφή για το φόρεμα:

ΑΝΑΦ. 7183/100-V2020
Πουά φόρεμα
17,99 €

Ουρές στα ZARA γι αυτό το τζιν - Κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ από 25,95

Μπορεί οι εκπτώσεις να έχουν τελειώσει επίσημα, ωστόσο, τα ZARA, έχουν ακόμα τρομερές προσφορές. Έτσι, βρήκαμε το ιδανικό τζιν που θα φορέσετε την άνοιξη, μόνο με 12,99 ευρώ.

Κοιτάζοντας τα εξαιρετικά ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το τζιν authentic slouchy με πιέτες, το οποίο μπορείτε να το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το μπλουζάκι που ταιριάζει απόλυτα με το τζιν.

Πρόκειται για ψηλόμεσο τζιν με πιέτες μπροστά. Πέντε τσέπες. Όψη ξεβαμμένου. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Αν θέλετε να το αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

ΤΖΙΝ Z1975 AUTHENTIC SLOUCHY ΜΕ ΠΙΕΤΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
12,99 EUR
-45%
ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share