Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H&M: Βρήκαμε την πιο σικάτη μπλούζα που θα κρατήσεις χρόνια

Είναι must have!

4 Μαρτίου 2020 13:14
H&M: Βρήκαμε την πιο σικάτη μπλούζα που θα  κρατήσεις χρόνια

Αυτή την μπλούζα από τα H&M θα την κρατήσεις χρόνια γιατί είναι σίγουρα must have. Θα σε ξετρελάνει και θα την αγοράσεις και εσύ μόλις την δεις!

Είναι μια σικ αλλά και πολύ οικονομική επιλογή. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει ακριβώς τι είναι το French chic..Τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας είναι πολύ απλά: Φούστα, παντελόνι, σακάκι, πουκάμισο. Και φυσικά το «μικρό μαύρο φόρεμα» -little black dress-, το οποίο καθιερώθηκε διεθνώς χάρη σε μία Γαλλίδα, την Κοκό Σανέλ.

Έχει κομψή γραμμή κάτι που κολακεύει ιδιαίτερα το σώμα και συνδυάζεται πανεύκολα με όλα τα κομμάτια μιας και είναι διαχρονικό ρούχο!

Εμείς βρήκαμε αυτή την μπλούζα από τα H&M που πραγματικά θα σε αναδείξει και είναι πολύ οικονομική.

Μπορείς να το συνδυάσεις ακόμα και με αυτό το τζιν από τα zara για να κάνεις λίγο πιο casual το look!

Θα την βρεις εδώ

Τρέξτε στο ZARA να αγοράσετε αυτό το τζιν - Θα το φοράτε άνοιξη και καλοκαίρι

Βρήκαμε το τέλειο τζιν από τα Zara, που πρέπει να αγοράσετε. Έχει λευκό χρώμα, γι αυτό και θα το φοράτε άνοιξη και καλοκαίρι. Ανήκει στην καινούργια κολεξιόν, αλλά ήδη κοντεύει να εξαντληθεί!

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το λευκό ψηλόμεσο τζιν, το οποίο και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Κι επειδή το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς, δείτε εδώ τα sneakers που μπορείτε να συνδυάσετε.

Πρόκειται για ψηλόμεσο τζιν με πέντε τσέπες. Κάτω μέρος με τελείωμα χωρίς ραφές. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Κοστίζει 29,95 ευρώ. Αν θέλετε να το αγοράσετε, μπείτε εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share