Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ουρές στα ZARA γι αυτό το τζιν - Κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ από 25,95

Τρέξτε να προλάβετε την προσφορά!

4 Μαρτίου 2020 08:36
Ουρές στα ZARA γι αυτό το τζιν - Κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ από 25,95

Μπορεί οι εκπτώσεις να έχουν τελειώσει επίσημα, ωστόσο, τα ZARA, έχουν ακόμα τρομερές προσφορές. Έτσι, βρήκαμε το ιδανικό τζιν που θα φορέσετε την άνοιξη, μόνο με 12,99 ευρώ.

Κοιτάζοντας τα εξαιρετικά ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το τζιν authentic slouchy με πιέτες, το οποίο μπορείτε να το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το μπλουζάκι που ταιριάζει απόλυτα με το τζιν.

Πρόκειται για ψηλόμεσο τζιν με πιέτες μπροστά. Πέντε τσέπες. Όψη ξεβαμμένου. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Αν θέλετε να το αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

ΤΖΙΝ Z1975 AUTHENTIC SLOUCHY ΜΕ ΠΙΕΤΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
12,99 EUR
-45%
ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ

Τρέξτε στο ZARA να αγοράσετε αυτό το τζιν - Θα το φοράτε άνοιξη και καλοκαίρι

Βρήκαμε το τέλειο τζιν από τα Zara, που πρέπει να αγοράσετε. Έχει λευκό χρώμα, γι αυτό και θα το φοράτε άνοιξη και καλοκαίρι. Ανήκει στην καινούργια κολεξιόν, αλλά ήδη κοντεύει να εξαντληθεί!

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το λευκό ψηλόμεσο τζιν, το οποίο και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Κι επειδή το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς, δείτε εδώ τα sneakers που μπορείτε να συνδυάσετε.

Πρόκειται για ψηλόμεσο τζιν με πέντε τσέπες. Κάτω μέρος με τελείωμα χωρίς ραφές. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Κοστίζει 29,95 ευρώ. Αν θέλετε να το αγοράσετε, μπείτε εδώ!

ΤΖΙΝ ZW PREMIUM CULOTTE WHITEΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΛΕΥΚΟ - 6045/056

The High Waist Culotte In White.

ZARA: Το στιλάτο τζάκετ στο χρώμα της λεβάντας είναι το must have της άνοιξης! Είναι σε τιμή σοκ

Βρήκαμε στα ZARA το στιλάτο τζάκετ στο χρώμα της λεβάντας και σίγουρα θα σε κάνει να αποδεχθείς την άνοιξη όπως πρέπει!

Βάλε χρώμα στη ζωή σου, και άλλαξε πια αυτό ύφος του χειμώνα με τα σκοτεινά χρώματα.

Αυτό το τζάκετ είναι η νέα τάση της μόδας που δεν πρέπει να λείψει από την ντουλάπα σου! Αν ακόμα το σκέφτεσαι σταμάτα μιας και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο λεπτό.

Είναι σε μοβ απόχρωση, "must" για την ανοιξιάτικη περίοδο, που όλοι οι οίκοι μόδας προτείνουν ανεπιφύλακτα. Μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με όλα τα ρούχα σου και είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσεις, εμείς σου προτείνουμε να το συνδυάσεις ακόμα και το slouchy παντελόνι του ZARA από την ίδια συλλογή.

Δώσε στο look σου την ένταση που χρειάζεται και ντύσου στιλάτα και έξυπνα μιας και το συγκεκριμένο κομμάτι κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ

Κάνε το δικό σου εδώ!

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share