Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bershka: Το κοντό blazer στο κορυφαίο χρώμα της σεζόν που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες!

Θα το βρεις με 25,99€!

3 Μαρτίου 2020 15:56
Bershka: Το κοντό blazer στο κορυφαίο χρώμα της σεζόν που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα Bershka το κοντό blazer στο κορυφαίο χρώμα της σεζόν που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες και κοστίζει μόλις 25,99€!

Το Athensmagazine.gr σε μια σύντομη έρευνα που έκανε ανακάλυψε στη νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka ένα μοναδικό κοντό σακάκι που σίγουρα θα ερωτευτείς από την πρώτη ματιά.

Τα σακάκια τα τελευταία χρόνια έχουν μπει δυναμικά στις γυναικείες ντουλάπες και πλέον έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στη λίστα με τα must have κομμάτια.

Το κοντό σακάκι από τα καταστήματα Bershka είναι αυτό που σου επιτρέπει να το φοράς όλη μέρα καθώς δεν είναι απαραίτητο να το ταιριάξεις με ένα office look. Όσο τολμηρό κι αν σου ακούγεται εμείς έχουμε λατρέψει το συνδυασμό με τα αθλητικά σου παπούτσια, κι αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αγορά, ρίξε μια ματιά στα αθλητικά από τα καταστήματα H&M.

Το συγκεκριμένο κομμάτι θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop σε δυο διαφορετικά χρώματα και στην εκπληκτική τιμή των 25,99€.

Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Μια μικρή περιγραφή για το blazer:

Μπλέιζερ κοντό
ΑΝΑΦ. 0973/200/512

25.99 €

Stradivarius: Το μακρύ πλισέ σακάκι κοστίζει τώρα μόλις 12,99 €! Φοριέται και σαν φόρεμα!

Τι πιο θηλυκό από ένα σακάκι που φοριέται σαν φόρεμα; Το Athensmagazine.gr βρήκε στα Stradivarius το καλύτερο σακάκι, που είναι ο ορισμός του ανδρόγυνου, το οποίο κοστίζει μόλις 12,99 ευρώ!

Μπορείς να το φορέσεις και σαν απλό σακάκι με παντελόνι ή να κάνεις εντύπωση στην βραδινή σου έξοδο, φορώντας απλά και μόνο το πάνω μέρος με μια ψηλή μπότα πάνω από το γόνατο! Αν είσαι πιο ρομαντική ωστόσο, έχουμε να σου προτείνουμε αυτό το ονειρεμένο μίντι φόρεμα, μιας και το σακάκι θα δημιουργήσει ένα πιο δυναμικό look!

Μην χάσεις την ευκαιρία να το κάνεις δικό σου, μιας και θα τραβήξεις σίγουρα όλα τα βλέμματα πάνω σου, ενώ θα δημιουργήσεις το απόλυτο στιλ! Δοκίμασε να πιάσεις τα μαλλιά σου μια χαμηλή αλογοουρά και να βάλεις έντονα αξεσουάρ με κόκκινο πάντα κραγιόν!

ΑΝΑΦ. 5918/648-I2019
Μακρύ ριγέ σακάκι
12,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share