Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το σεμιζιέ φόρεμα από τα Mango που κάνει πάταγο - Θα φορεθεί όλη την άνοιξη

Θα το λατρέψετε

3 Μαρτίου 2020 13:23
Το σεμιζιέ φόρεμα από τα Mango που κάνει πάταγο - Θα φορεθεί όλη την άνοιξη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο μοδάτο φόρεμα που θα φορεθεί πολύ αυτή την περίοδο μέχρι και τις αρχές του καλοκαιριού. Αυτό το σεμιζιέ φόρεμα με κουμπιά από τα Mango είναι η τελευταία λέξη της μόδας και θα κάνει πάταγο!

Μπορεί να φορεθεί με ένα χαμηλό μποτάκι ή ένα σνίκερ σε συνδυασμό με ένα biker τζάκετ μέχρι το κρύο να φύγει για τα καλά. Η άνοιξη είναι εδώ και ήρθε η ώρα για πιο αέρινα και ανάλαφρα ρούχα. Ακόμα ένα φόρεμα που μπορείτε να δοκιμάσετε για τον μήνα Μάρτιο, είναι και αυτό που θα βρείτε εδώ από τα ZARA!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα ρούχα με την ετικέτα Comitted είναι προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί με ίνες ή/και διαδικασίες βιώσιμης παραγωγής, μειώνοντας έτσι τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Ο στόχος της Mango είναι να υποστηρίξει την εφαρμογή πιο δεσμευτικών πρακτικών με το περιβάλλον, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των βιώσιμων ενδυμάτων της κολεξιόν της.

Κοντό σχέδιο. Σχέδιο καμπάνα. Λαιμός στρογγυλός. Μακρύ μανίκι που μαζεύεται με λουράκι. Τσέπες στο στήθος. Κλείσιμο με κουμπιά μπροστά. Σφηκοφωλιά στη μέση. Θηλιές στη μέση. Ζώνη ρυθμιζόμενη.

Φόρεμα σεμιζιέ με κουμπιά
REF. 67055956-ALMUDENA-LM

Ισχύουσα τιμή 22,99 €

Αγοράστε το εδώ με ένα κλίκ!

Προσφορές από το Mango Outlet - Ολόσωμη φόρμα με μόλις 14,99€ από 40€!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το απόλυτο site για να κάνετε τις αγορές σας. Οι εκπτώσεις είναι ακόμα εδώ και τώρα μπορείτε να αγοράσετε ότι έχετε ανάγκη από το Mango Outlet, στις πιο οικονομικές τιμές.

Με εκπτώσεις που αγγίζουν και το 70% μπορείτε να αποτκήσετε κομμάτια που στα μαγαζιά θα βρίσκατε πανάκριβα και μάλιστα μπορείτε να κερδίσετε 25% έκπτωση με bonus κωδικό. Εμείς πάλι θα σας προτείνουμε αυτή την λαδί ολόσωμη φόρμα, που είναι ό,τι πρέπει για αυτή την περίοδο.

Βαρεθήκατε τα χοντρά ρούχα και τα τζιν με τα πουλόβερ; Δοκιμάστε αυτή την ανάλαφρη ανοιξιάτικη ολόσωμη φόρμα, που θα σας βολέψει και μπορεί να φορεθεί ανά πάσα στιγμή και για όλες τις ώρες της ημέρας. Προλάβετε και βρείτε εκλεκτά κομμάτια, όπως έιναι και αυτό το πουκάμισο από τα Mango που μπορείτε να δείτε εδώ, μιας και τα νούμερα εξαντλούνται.

Περιγραφή
Σχέδιο μακρύ. Ύφασμα canvas. Λαιμός στρογγυλός. Μανίκι 3/4. Θηλιές. Φιόγκος στη μέση. Δυο εξωτερικές τσέπες μπροστά. Κλείσιμο με κουμπιά μπροστά.

Μήκος του εσωτερικού του ποδιού 73.0 cm
Μήκος πλευράς 125.0 cm
Μήκος πλάτης 40.5 cm

Φόρμα μακριά τσέπες
REF. 33077696-ACEITE-LM
Αρχική τιμή με διαγραφή39,99 €

Δεύτερη τιμή με διαγραφή25,99 €

Ισχύουσα τιμή 14,99 €

Δεν θα βρείτε καλύτερη προσφορά. Μπορείτε να την αγοράσετε μόνο online εδώ.

Χαμός για αυτό το κροκό πέδιλο με τακούνι στα Mango - Κοστίζουν μόνο 19,99€

Ένα πέδιλο που μας πήρε το μυαλό όταν το είδαμε σε τιμή έκπληξη. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το κατάλληλο παπούτσι για αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι με μόλις 19,99€!

Ένα πέδιλο κροκό με vintage ύφος, που είναι διαχρονικό και μέσα στην μόδα τα τελευταία χρόνια, το οποίο θα βρείτε μόνο στα Mango. Είναι σε έκπτωση και για αυτό πρέπει να το προλάβετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε, όπως και αυτό το παλτό που θα το δείτε εδώ, και είναι σε τιμή σοκ.

Επωφεληθείτε από την τιμή, αφού σε λίγο καιρό δεν θα βρείτε πέδιλο σε τόσο οικονομική τιμή. Μπορείτε να το φορέσετε από τώρα με ένα οπάκ καλσόν και φούστα, αλλά και στις καλοκαιρινές εξόδους στην πόλη ή στο νησί.

Αγοράστε το εδώ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Εφέ δέρμα κροκόδειλου. Φαρδύ τακούνι. Με κέντημα. Κούμπωμα με αγκράφα.

Πέδιλα φαρδύ τακούνι κροκό
REF. 67003256-ELTON-LM

Αρχική τιμή με διαγραφή39,99 €

Ισχύουσα τιμή19,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share