Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H&M: Το τζιν φόρεμα είναι ο,τι πιο διαχρονικό και hot- Το βρήκαμε στην πιο super τιμή!

Πρόλαβε το πριν εξαντληθεί

3 Μαρτίου 2020 10:25
H&M: Το τζιν φόρεμα είναι ο,τι πιο διαχρονικό και hot- Το βρήκαμε στην πιο super τιμή!

Αυτό το τζιν φόρεμα από τα H&M είναι ο,τι πιο hot και παράλληλα διαχρονικό χρειάζεσαι για να απογειώσεις το στιλ σου!

Θα το θέλεις σίγουρα στην ντουλάπα σου και θα το κάνεις δικό σου με μόνο 29€. Οι ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου θα πάρουν άλλον αέρα και εσύ θα δείχνεις ακόμα πιο θεά μέσα σε αυτό!

Τα φορέματα είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα κάθε γυναίκας. Τονίζουν την θηλυκότητα σου και σε βγάζουν ασπροπρόσωπη τόσο σε νυχτερινές εμφανίσεις, όσο και σε μια σικ εμφάνιση στο γραφείο τις ημέρες που δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις.

Η Άνοιξη πλησιάζει και ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε τα βαριά ρούχα του χειμώνα και να φορέσουμε κάτι πιο ανάλαφρο και ωραίο. Τι πιο κατάλληλο από τα denim dress.

Το denim άλλωστε είναι ένα trend που είναι πάντοτε μέσα στην μόδα και ποτέ δεν σε απογοητεύει. Δες εδώ και την νέα συλλογή των H&M για το καλοκαίρι που θα σε ξετρελάνει

Εμείς βρήκαμε το απόλυτο ανοιξιάτικο denim dress στα Η&Μ και είμαστε σίγουρες πως θα το λατρέψεις όσο και εμείς.

Δες το εδώ!

Αν πάλι θες να εντάξεις στη συλλογή σου κάτι ξεχωριστό σίγουρα πρέπει να δεις και αυτό το τζιν τζάκετ στο χρώμα της λεβάντας!

Η εναλλακτική πρόταση από τα Stradivarius για το γυμναστήριο και όχι μόνο!

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα Stradivarius την εναλλακτική τους πρόταση που θα σου λύσει τα χέρια. Ο λόγος για ένα ιδιαίτερο μπουκάλι υψηλής αισθητικής.

Τα καταστήματα Stradivarius μας έχουν συνηθίσει σε ευχάριστες εκπλήξεις και σε ρούχα που όλες οι γυναίκες έχουν λατρέψει. Στη φετινή τους ανοιξιάτικη κολεξιόν τόλμησαν ένα νέα βήμα λανσάροντας μια σειρά από διάφορα μπουκάλια, λίγο πιο ιδιαίτερα από όλα όσα κυκλοφορούν στην αγορά.

Το Athensmagazine.gr που πάντα φροντίζει για εσάς και σας ενημερώνει για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί στην αγορά δεν γινόταν αν μην σας ενημερώσει και για κάτι τέτοιο. Το τελευταίο διάστημα ο περισσότερος κόσμος προσπαθεί να μειώσει την άσκοπη κατανάλωση πλαστικού, γι'αυτό και αποφεύγουν να αγοράζουν καφέ σε πλαστικά ποτήρια take away. Το μπουκάλι αυτό λοιπόν χωρητικότητας μισού λίτρου είναι ένας πολύ καλός λόγος να αρχίσεις να σκέφτεσαι λίγο παραπάνω το περιβάλλον και να συμβάλεις ενεργά στη μείωση του πλαστικού. Θα το βρεις σε όλα τα Stradivarius της χώρας αλλά και στο e shop, σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και στην εκπληκτική τιμή των 9,99€!

Επίσης, αν είσαι κορίτσι του γυμναστηρίου θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στις προπονήσεις σου καθώς το λουράκι που έχει στην άκρη σου επιτρέπει να το κρεμάσεις στο χερούλι του ποδηλάτου ή του διαδρόμου, παρεπιπτόντως αν θέλεις να έχεις και μια έξτρα σέξι εμφάνιση στο γυμναστήριο, ρίξει μια ματιά σε αυτή τη φόρα από τα Bershka.

Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Μια μικρή περιγραφή για το μπουκάλι:

ΑΝΑΦ. 0830/025-V2020
Γυάλινο μπουκαλάκι με σιλικόνη
Ύψος x Διάμετρος x Χωρητικότητα: 21.5 cm, 6.5 cm, 0.5 L
9,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share