Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Stradivarius: Το φλοράλ μπλουζάκι που φωνάζει "άνοιξη" έχει μόλις 17,99€!

Το λατρέψαμε!

3 Μαρτίου 2020 10:05
Stradivarius: Το φλοράλ μπλουζάκι που φωνάζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius το φλοράλ μπλουζάκι που φωνάζει από χιλιόμετρα "άνοιξη" και κοστίζει μόλις 17,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσένα και καθημερινά ψάχνει και βρίσκει τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion χωρίς να περνάς ώρες αναζήτησης στις βιτρίνες!

Σήμερα, βρήκαμε αποκλειστικά για σένα το φλοράλ μπλουζάκι από την νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν των καταστημάτων Stradivarius που σίγουρα θα λατρέψεις.

Η άνοιξη επιβάλλει έντονα χρώματα και πολλά λουλούδια και το μπλουζάκι αυτό έχει και τα δύο! Δεν είναι όμως ο μόνος λόγος που θα σε κάνει να το λατρέψεις καθώς το ιδιαίτερο κόψιμο του είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει. Οι σούρες στο στήθος αναδεικνύουν τέλεια το ντεκολτέ σου και ο όγκος στα μανίκια είναι η επιτομή της φετινής μόδας.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Stradivarius της χώρας αλλά και στο e shop με μόλις 17,99€. Μπορείς να το αγοράσεις μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι επειδή το μόνο σίγουρο είναι πως θα φορεθεί πολύ με τζιν, φούστες αλλά και σορτσάκια, αν η απορία σου είναι ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι για να απογειώσεις το σύνολό σου, ρίξε μια ματιά σε αυτό το καπιτονέ πέδιλο!

Μια μικρή περιγραφή για την μπλούζα:

ΑΝΑΦ. 2224/135-V2020
Μπλούζα τοπ με ντεκολτέ peasant και κόμπο
17,99 €

ZARA: Το στιλάτο τζάκετ στο χρώμα της λεβάντας είναι το must have της άνοιξης! Είναι σε τιμή σοκ

Βρήκαμε στα ZARA το στιλάτο τζάκετ στο χρώμα της λεβάντας και σίγουρα θα σε κάνει να υποδεχθείς την άνοιξη όπως πρέπει!

Βάλε χρώμα στη ζωή σου, και άλλαξε πια αυτό ύφος του χειμώνα με τα σκοτεινά χρώματα.

Αυτό το τζάκετ είναι η νέα τάση της μόδας που δεν πρέπει να λείψει από την ντουλάπα σου! Αν ακόμα το σκέφτεσαι σταμάτα μιας και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο λεπτό.

Είναι σε μοβ απόχρωση, "must" για την ανοιξιάτικη περίοδο, που όλοι οι οίκοι μόδας προτείνουν ανεπιφύλακτα. Μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με όλα τα ρούχα σου και είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσεις, εμείς σου προτείνουμε να το συνδυάσεις ακόμα και το slouchy παντελόνι του ZARA από την ίδια συλλογή.

Δώσε στο look σου την ένταση που χρειάζεται και ντύσου στιλάτα και έξυπνα μιας και το συγκεκριμένο κομμάτι κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ

Κάνε το δικό σου εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share