Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμός στα Bershka για τη μίνι paperbag φούστα - Κοστίζει 17,99€!

Τρέξτε να την προλάβετε!

1 Μαρτίου 2020 16:27
Χαμός στα Bershka για τη μίνι paperbag φούστα - Κοστίζει 17,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Bershka την τέλεια μίνι paperbag φούστα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες!

To Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα κομψές και in fashion χωρίς να χαλάσετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα βρήκαμε για σένα αυτή την έξτρα οικονομική φούστα που κάνει θραύση.

Οι μίνι φούστες φέτος έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν και θα τις βρεις σε διάφορα σχέδια, χρώματα και υφάσματα αυτή που έχουμε διαλέξει σήμερα για σένα σου δίνει τη δυνατότητα να τη φοράς από το πρωί με τα αρβυλάκια σου για ένα πιο casual look μέχρι αργά το βράδυ με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου. Θα τις βρεις σε τρία διαφορετικά χρώματα στην εκπληκτική τιμή των 17,99€! Διατίθεται σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop. Κι αν αναρωτιέσαι με τι μπορείς να τη συνδυάσεις εμείς θα σου προτείναμε να κρατήσεις το look σου μίνιμαλ, ρίξε μια ματιά σε ένα κλασσικό T-shirt σαν αυτό!

Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Μια μικρή περιγραφή για τη φούστα:

Κοντή φούστα paperbag
JOIN LIFE
ΑΝΑΦ. 0651/019/612

17.99 €

Stradivarius: Η απόλυτη πλισέ φούστα της σεζόν κυκλοφορεί σε 7 χρώματα και κοστίζει λιγότερο από 20€!

Οι πλισέ μίντι φούστες ή soleil όπως λέγονται έχουν την τιμητική τους για ακόμη μια σεζόν κι εμείς φροντίζουμε να βρίσκουμε τις ωραιότερες και πιο οικονομικές.

Το Athensmagazine.gr σήμερα βρήκε για σένα την απόλυτη πλισέ φούστα που μπορείς να την φοράς από το πρωί ως το βράδυ με κάθε στυλ και για κάθε έξοδο. Εν ολίγοις είναι ένα κομμάτι passepartout που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα! Πού θα την βρεις; Μα φυσικά στα καταστήματα Stradivarius!

Το μίνι θα είναι πάντα ένα διαχρονικό κομμάτι και πάντα θα κυκλοφορούν νέες εκδοχές του όπως αυτή με την όψη φιδιού και πάντα θα τρελαίνει τις γυναίκες.

Τα τελευταία χρόνια όμως, το μήκος έχει μακρύνει και πολύ μας χαροποιεί μιας και δεν είμαστε όλες φαν του μίνι. Η απόλυτη τάση λοιπόν είναι οι μίντι φούστες και δη οι soleil όπως ονομάζονται οι φούστες σαν αυτή που θα σας δείξουμε σήμερα. Και τα ευχάριστα δεν τελείωσαν ακόμη. Θα τη βρεις σε επτά διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις (αν καταφέρεις να ξεχωρίσεις κάποιο) και στην εκπληκτική τιμή των 19,99€!

Μια μικρή περιγραφή για τη φούστα:

ΑΝΑΦ. 1326/242-V2020
Πλισέ φούστα
19,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share