Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η εναλλακτική πρόταση από τα Stradivarius για το γυμναστήριο και όχι μόνο!

Το λατρέψαμε!

1 Μαρτίου 2020 13:50
Η εναλλακτική πρόταση από τα Stradivarius για το γυμναστήριο και όχι μόνο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα Stradivarius την εναλλακτική τους πρόταση που θα σου λύσει τα χέρια. Ο λόγος για ένα ιδιαίτερο μπουκάλι υψηλής αισθητικής.

Τα καταστήματα Stradivarius μας έχουν συνηθίσει σε ευχάριστες εκπλήξεις και σε ρούχα που όλες οι γυναίκες έχουν λατρέψει. Στη φετινή τους ανοιξιάτικη κολεξιόν τόλμησαν ένα νέα βήμα λανσάροντας μια σειρά από διάφορα μπουκάλια, λίγο πιο ιδιαίτερα από όλα όσα κυκλοφορούν στην αγορά.

Το Athensmagazine.gr που πάντα φροντίζει για εσάς και σας ενημερώνει για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί στην αγορά δεν γινόταν αν μην σας ενημερώσει και για κάτι τέτοιο. Το τελευταίο διάστημα ο περισσότερος κόσμος προσπαθεί να μειώσει την άσκοπη κατανάλωση πλαστικού, γι'αυτό και αποφεύγουν να αγοράζουν καφέ σε πλαστικά ποτήρια take away. Το μπουκάλι αυτό λοιπόν χωρητικότητας μισού λίτρου είναι ένας πολύ καλός λόγος να αρχίσεις να σκέφτεσαι λίγο παραπάνω το περιβάλλον και να συμβάλεις ενεργά στη μείωση του πλαστικού. Θα το βρεις σε όλα τα Stradivarius της χώρας αλλά και στο e shop, σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και στην εκπληκτική τιμή των 9,99€!

Επίσης, αν είσαι κορίτσι του γυμναστηρίου θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στις προπονήσεις σου καθώς το λουράκι που έχει στην άκρη σου επιτρέπει να το κρεμάσεις στο χερούλι του ποδηλάτου ή του διαδρόμου, παρεπιπτόντως αν θέλεις να έχεις και μια έξτρα σέξι εμφάνιση στο γυμναστήριο, ρίξει μια ματιά σε αυτή τη φόρα από τα Bershka.

Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Μια μικρή περιγραφή για το μπουκάλι:

ΑΝΑΦ. 0830/025-V2020
Γυάλινο μπουκαλάκι με σιλικόνη
Ύψος x Διάμετρος x Χωρητικότητα: 21.5 cm, 6.5 cm, 0.5 L
9,99 €

Χαμός στα Stradivarius με το καπιτονέ πέδιλο που θα φέρει την άνοιξη στα πόδια σου νωρίτερα!

Βρήκαμε για σένα στα καταστήματα Stradivarius το τέλειο καπιτονέ πέδιλο που θα φέρει την άνοιξη νωρίτερα στα πόδια σου με μόλις 29,99€!

Η άνοιξη είναι προ των πυλών και παρ' όλο που λατρεύουμε και αποθεώνουμε τις χειμωνιάτικες μπότες, μας έλειψαν τα ανοιχτά παπούτσια και συγκεκριμένα τα πέδιλα.

Το Athensmagazine.gr για ακόμη μια φορά φρόντισε για εσάς και σας βρήκε ένα από τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της σεζόν που θα κάνει όλες τις γυναίκες να παραληρούν.

Ο λόγος για το μοναδικό καπιτονέ πέδιλο με τακούνι από την νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν των καταστημάτων Stradivarius. Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα της χώρας αλλά και στο e shop σε τρία διαφορετικά χρώματα στην εκπληκτική τιμή των 29,99€. Αν πάλι δεν είσαι fan των τακουνιών ρίξε μια ματιά στα άνετα αθλητικά από τα Η&Μ.

Μια μικρή περιγραφή για το πέδιλο:

ΑΝΑΦ. 9220/570-V2020
Καπιτονέ πλεκτά πέδιλα με τακούνι
Τακούνι 6 cm
29,99 €

Αγόρασε τα μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share