Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμός στα Stradivarius με το καπιτονέ πέδιλο που θα φέρει την άνοιξη στα πόδια σου νωρίτερα!

Το λατρέψαμε!

29 Φεβρουαρίου 2020 15:57
Χαμός στα Stradivarius με το καπιτονέ πέδιλο που θα φέρει την άνοιξη στα πόδια σου νωρίτερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε για σένα στα καταστήματα Stradivarius το τέλειο καπιτονέ πέδιλο που θα φέρει την άνοιξη νωρίτερα στα πόδια σου με μόλις 29,99€!

Η άνοιξη είναι προ των πυλών και παρ' όλο που λατρεύουμε και αποθεώνουμε τις χειμωνιάτικες μπότες, μας έλειψαν τα ανοιχτά παπούτσια και συγκεκριμένα τα πέδιλα.

Το Athensmagazine.gr για ακόμη μια φορά φρόντισε για εσάς και σας βρήκε ένα από τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της σεζόν που θα κάνει όλες τις γυναίκες να παραληρούν.

Ο λόγος για το μοναδικό καπιτονέ πέδιλο με τακούνι από την νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν των καταστημάτων Stradivarius. Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα της χώρας αλλά και στο e shop σε τρία διαφορετικά χρώματα στην εκπληκτική τιμή των 29,99€. Αν πάλι δεν είσαι fan των τακουνιών ρίξε μια ματιά στα άνετα αθλητικά από τα Η&Μ.

Μια μικρή περιγραφή για το πέδιλο:

ΑΝΑΦ. 9220/570-V2020
Καπιτονέ πλεκτά πέδιλα με τακούνι
Τακούνι 6 cm
29,99 €

Αγόρασε τα μόνο με ένα κλικ εδώ!

H&M: Τα loafers είναι πίσω στην μόδα- Βρείτε τα με λιγότερο από 13€!

Όλοι γνωρίζουμε τα loafers και τα είχαμε αγαπήσει ιδιαίτερα, όταν ήταν η τελευταία λέξη της μόδας πριν κάποια χρόνια. Σας έχουμε όμως καλά νέα, μιας και επέστρεψαν δυναμικά και μπορείτε να τα αποκτήσετε στις πιο οικονομικές τιμές στα H&M!

Μοιάζουν με τις κλασικές μπαλαρίνες, αλλά είναι πιο στιλάτα και άνετα. Σε υφή κροκό και σε δύο χρώματα, μπεζ και μαύρο, είναι τα παπούτσια που δεν θα αποχωρίζεστε τους επόμενους μήνες. Ακόμα αν είστε του αθλητικού στιλ μπορείτε να δείτε εδώ τα στιλάτα σνίκερς από το H&M, που βρίσκονται σε επίσης προνομιακή τιμή.

Έχουν διακοσμητική επένδυση γύρω από την κορυφή και στο τελείωμα, αλλά και επενδύσεις από σατέν και πέλματα . Οι σόλες είναι φτιαγμένες από καουτσούκ, πουσίγουρα θα σας βολέψουν!

Loafers
12,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share