Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

H&M: Η crêpe μπλούζα που θα λατρέψεις - Όταν την δει θα καταλάβεις...

Κοστίζει μόνο 24ευρώ!

29 Φεβρουαρίου 2020 14:04
H&M: Η crêpe μπλούζα που θα λατρέψεις - Όταν την δει θα καταλάβεις...

Βρήκαμε στα H&M crêpe μπλούζα που θα λατρέψεις! Όταν τη δεις παρακάτω θα καταλάβεις το λόγο που το λέμε

Το Athensmagazine.gr σου προτείνει πάντα τα πιο οικονομικά και στιλάτα κομμάτια της αγοράς, όπως και αυτό το φόρεμα και πάντα φροντίζει να σας ενημερώνει για τις κορυφαίες τάσεις στη μόδα.

Έτσι και σήμερα βρήκαμε ένα μοναδικό κομμάτι που αυτή τη σεζόν δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα.

Η συγκεκριμένη μπλούζα από τα καταστήματα H&M έχει το πιο αγαπημένο χρώμα των ημερών και μια υπέροχη λεπτομέρεια με κόψιμο.

Μπορεί να συνοδεύσεις όλες σου τις εξόδους, να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις και να το απογειώσεις με τους κατάλληλους συνδυασμούς και αξεσουάρ.

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς για να αποθεώσεις το look θα ήταν με μια πένσιλ φούστα, αν πάλι τα φοβάσαι γιατί έχεις συνηθίσει σε πιο skinny εκδοχές, τότε ρίξε μια ματιά στο θεϊκό αυτό τζιν από τα καταστήματα ZARA επίσης που θα το βρεις με λιγότερο από 13€!

Μια μικρή περιγραφή για την μπλούζα:

Μπλούζα χωρίς μανίκια, σε χρώμα της κρέμας

Μπορείς να τη βρεις εδώ!

H&M: Το σαμπανιζέ φόρεμα με σατέν ύφασμα που φαίνεται πανάκριβο, έχει τιμή σοκ και είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις

Εντοπίσαμε στο H&M το σαμπανιζέ φόρεμα με σατέν ύφασμα το οποίο έχει την πιο τέλεια τιμή ενώ φαίνεται πανάκριβο.

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά όπως το τζιν ballon που σας προτείναμε χθες.

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό φόρεμα σε σαμπανιζέ χρώμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά. Είναι στενό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται ελκυστική, ενώ η απόχρωση είναι η μεγαλύτερη τάση εδώ και δύο χρόνια!

Το σατέν φόρεμα, είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για πολλές περιστάσεις

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή:

Σαμπανιζέ σατέν φόρεμα που δένεται χιαστή

Art. no.0836344001

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share