Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Stradivarius: Το passepartout μακρύ τζιν πουκάμισο που έχει τρελάνει όλες τις intagrammers!

Θα το βρεις με 25,99€!

28 Φεβρουαρίου 2020 13:35
Stradivarius: Το passepartout μακρύ τζιν πουκάμισο που έχει τρελάνει όλες τις intagrammers!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα Stradivarius το μακρύ τζιν πουκάμισο που έχει τρελάνει όλες τις instagrammers και κοστίζει μόλις 25,99€!

Το denim look αυτή τη σεζόν μεσουρανεί τόσο στο Instagram όσο και στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας. Το συναντάμε σε classic κομμάτια όπως τζιν και φούστες, όσο σε πουκάμισα και τζάκετ.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει καθημερινά για εσάς και σας βρίσκει τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Γι' αυτό σήμερα βρήκε για εσάς το μοναδικό overshirt denim πουκάμισο που αν ανήκεις στις xs size γυναίκες μπορείς να το φορέσεις και σαν φόρεμα. Αυτό σημαίνει πως ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο μπορεί να φορεθεί απ' όλες τις γυναίκες και σε όλες τις περιστάσεις. Αν προτιμήσετε να το φορέσετε σαν φόρεμα ρίξτε μια ματιά στις ελαστικές μπότες πάνω από το γόνατo από τα καταστήματα Mango.

Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Stradivarius της χώρας, αν πάλι δεν έχετε το χρόνο να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα, υπάρχει και η λύση του e shop. Αγοράστε το πουκάμισο με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μια μικρή περιγραφή για το πουκάμισο:

ΑΝΑΦ. 2011/604-V2020
Μακρύ τζιν πουκάμισο utility
25,99 €

Celestino: To all day πουκάμισο στην πιο σικ απόχρωση έχει τρομερή έκπτωση και πλέον κοστίζει 9 ευρώ!

Βρήκαμε στο Celestino το all day πουκάμισο στην πιο σικ απόχρωση έχει τρομερή έκπτωση και πλέον κοστίζει 9 ευρώ!

Εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια τις προτάσεις που δίνουν οι καλύτεροι fashion editors για τη νέα τάση του 2020 και σας την παρουσιάζουμε. Γιατί όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι πάντα μέσα στην μόδα και να μην νιώθουν αποκομμένες από τις διεθνείς τάσεις!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε για τη νέα σεζόν. Αυτή την φορά εντοπίσαμε στο Zara την τέλεια πουκαμίσα που κοστίζει μόνο 9 ευρώ και κάνει θραύση!

Η πουκάμισα που σας προτείνουμε από στο Celestino μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το μαύρο της χρώμα συνδυάζεται με πολλά παντελόνια ή φούστες!

Μια μικρή περιγραφή για το πουκάμισο:

Μαύρο μακρύ πουκάμισο με πιέτα

ΚΩΔΙΚΟΣ: SG6039.4001

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share