Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Ανακαλύψαμε την πιο 70s εμπριμέ μπλούζα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες!

Το απόλυτο κομμάτι της σεζόν!

27 Φεβρουαρίου 2020 08:06
ZARA: Ανακαλύψαμε την πιο 70s εμπριμέ μπλούζα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα ZARA το απόλυτο κομμάτι της σεζόν και δεν είναι άλλο από αυτό το εμπριμέ 70s μπλουζάκι που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες.

Το 70s και boho style έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή του κι αυτό φαίνεται κι εμείς δεν έχουμε παρά να το λατρέψουμε καθώς το στυλ αυτό παρέχει μια άνεση και σου μεταδίδει μια ανεμελιά.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο οικονομικά και στιλάτα κομμάτια της αγοράς και πάντα φροντίζει να σας ενημερώνει για τις κορυφαίες τάσεις στη μόδα. Έτσι και σήμερα βρήκαμε ένα μοναδικό κομμάτι που αυτή τη σεζόν δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα.

Ο λόγος για το εμπριμέ κοντό μπλουζάκι από τα καταστήματα ZARA με V ντεκολτέ και μια υπέροχο λεπτομέρεια με κόψιμο. Μπορεί να συνοδεύσεις όλες σου τις εξόδους, να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις και να το απογειώσεις με τους κατάλληλους συνδυασμούς και αξεσουάρ. Ιδανικός συνδυασμός για εμάς για να αποθεώσεις το 70s look θα ήταν με ένα τζιν καμπάνα, αν πάλι τα φοβάσαι γιατί έχεις συνηθίσει σε πιο skinny εκδοχές, τότε ρίξε μια ματιά στο θεϊκό αυτό τζιν από τα καταστήματα ZARA επίσης που θα το βρεις με λιγότερο από 13€!

Μια μικρή περιγραφή για την μπλούζα:

Κοντή μπλούζα με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ελαστική μανσέτα. Λεπτομέρεια με άνοιγμα και κόμπο στο στρίφωμα στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.
29,95 EUR
ΡΟΖ - 2605/139

Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

H&M: Το λουλουδάτο μπλουζάκι που θα σου φτιάξει την διάθεση, είναι το must have της εποχής και κοστίζει μόνο 12 ευρώ

Εντοπίσαμε στα H&M το λουλουδάτο μπλουζάκι που θα σου φτιάξει την διάθεση, αφού είναι το must have της εποχής και κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr εντόπισε στα H&M το πιο ανοιξιάτικο μπλουζάκι που αναδεικνύει την γυναικεία σου πλευρά. Θα σου αλλάξει σίγουρα την ψυχολογία εκτός από την εμφάνιση που είναι το δεδομένο!

Έχει το πιο κοριτσίστικο print και τα πιο έντονα χρώματα όπως είναι το φούξια, το πράσινο και το εκρού και σετάρεται άψογα με το φλοράλ παντελόνι που σου είχαμε προτείνει!

Αν δεν είσαι τόσο "τολμηρή'' για να σετάρεις τα δυο κομμάτια, μπορείς να το φορέσεις μέσα από ένα σακάκι για να του δώσεις φως.

Η υφή του που θυμίζει lingerie με το κόψιμό του να το κάνει να είναι ξεχωριστό και θηλυκό. Μην διστάσεις να το φορέσεις και το απόγευμα για έναν καφέ με ένα απλό τζιν και μποτάκια, ή ακόμα και το βράδυ με μια φούστα leather.

Σίγουρα τα βλέμματα ανδρών αλλά και γυναικών θα είναι στραμμένα πάνω σου! Βρες το στα χρώματα: μαύρο, και άσπρο και κάνε την επιλογή που σου ταιριάζει.

Μια μικρή περιγραφή:

Μπλουζάκι με φλοράλ print σε έντονα χρώματα

Ουρές στα ZARA για τη νέα κολεξιόν - Βρήκαμε το τοπ cropped μπλουζάκι με μόλις 7,95 ευρώ

Η νέα κολεξιόν του ZARA είναι εδώ, και τα κομμάτια της είναι βγαλμένα από παραμύθι. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο οικονομικό και μοδάτο τοπ cropped, που θα φορέσετε τους επόμενους μήνες! Κοστίζει μόλις 7,95 ευρώ.

Αυτό το τοπ είναι είναι ότι ψάχνατε για την ανοιξιάτικη σεζόν. Μπορεί να φορεθεί εύκολα με ένα παντελόνι ή μια ψηλόμεση φούστα, Μάλιστα, επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το τζιν που μπορείτε να συνδυάσετε, εξίσου από τα zara.

Πρόκειται για ένα ροζ μπεζ τοπ με ίσιο ντεκολτέ και τιράντες. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ενώ μάλιστα θα το φορέσετε όλο το καλοκαίρι. Για να το αγοράσετε, μπείτε εδώ.

ΤΟΠ CROPPED ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ
7,95 EUR

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share