Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

H&M: Το λουλουδάτο μπλουζάκι που θα σου φτιάξει την διάθεση, είναι το must have της εποχής και κοστίζει μόνο 12 ευρώ

Θα το λατρέψεις!

26 Φεβρουαρίου 2020 11:15
H&M: Το λουλουδάτο μπλουζάκι που θα σου φτιάξει την διάθεση, είναι το must have της εποχής και κοστίζει μόνο 12 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εντοπίσαμε στα H&M το λουλουδάτο μπλουζάκι που θα σου φτιάξει την διάθεση, αφού είναι το must have της εποχής και κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr εντόπισε στα H&M το πιο ανοιξιάτικο μπλουζάκι που αναδεικνύει την γυναικεία σου πλευρά. Θα σου αλλάξει σίγουρα την ψυχολογία εκτός από την εμφάνιση που είναι το δεδομένο!

Έχει το πιο κοριτσίστικο print και τα πιο έντονα χρώματα όπως είναι το φούξια, το πράσινο και το εκρού και σετάρεται άψογα με το φλοράλ παντελόνι που σου είχαμε προτείνει!

Αν δεν είσαι τόσο "τολμηρή'' για να σετάρεις τα δυο κομμάτια, μπορείς να το φορέσεις μέσα από ένα σακάκι για να του δώσεις φως.

Η υφή του που θυμίζει lingerie με το κόψιμό του να το κάνει να είναι ξεχωριστό και θηλυκό. Μην διστάσεις να το φορέσεις και το απόγευμα για έναν καφέ με ένα απλό τζιν και μποτάκια, ή ακόμα και το βράδυ με μια φούστα leather.

Σίγουρα τα βλέμματα ανδρών αλλά και γυναικών θα είναι στραμμένα πάνω σου! Βρες το στα χρώματα: μαύρο, και άσπρο και κάνε την επιλογή που σου ταιριάζει.

Μια μικρή περιγραφή:

Μπλουζάκι με φλοράλ print σε έντονα χρώματα

Ουρές στα ZARA για τη νέα κολεξιόν - Βρήκαμε το τοπ cropped μπλουζάκι με μόλις 7,95 ευρώ

Η νέα κολεξιόν του ZARA είναι εδώ, και τα κομμάτια της είναι βγαλμένα από παραμύθι. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο οικονομικό και μοδάτο τοπ cropped, που θα φορέσετε τους επόμενους μήνες! Κοστίζει μόλις 7,95 ευρώ.

Αυτό το τοπ είναι είναι ότι ψάχνατε για την ανοιξιάτικη σεζόν. Μπορεί να φορεθεί εύκολα με ένα παντελόνι ή μια ψηλόμεση φούστα, Μάλιστα, επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το τζιν που μπορείτε να συνδυάσετε, εξίσου από τα zara.

Πρόκειται για ένα ροζ μπεζ τοπ με ίσιο ντεκολτέ και τιράντες. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ενώ μάλιστα θα το φορέσετε όλο το καλοκαίρι. Για να το αγοράσετε, μπείτε εδώ.

ΤΟΠ CROPPED ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ
7,95 EUR
ΡΟΖ ΜΠΕΖ - 4174/022

Πανικός στα ZARA με αυτή την τσάντα σακίδιο - Κοστίζει μόνο 9.99€

Μιας και οι εκπτώσεις φτάνουν στο τέλος τους, είπαμε να σας παρουσιάσουμε μια ακόμη σούπερ προσφορά από τα ZARA. Βρήκαμε, λοιπόν, μια τσάντα σακίδιο που σίγουρα πρέπει να αγοράσετε, καθώς κοστίζει μόνο 9.99€.

Κοιτάζοντας το site με τα προϊόντα και συγκεκριμένα την κατηγορία "Special Prices", "πέσαμε" πάνω σε αυτή την τσάντα σακίδιο, που εκτός από πάμφθηνη είναι και ευρύχωρη, οπότε σίγουρα θα σας βολέψει.

Πρόκειται για Μαύρο σακίδιο με καπάκι και μπροστινή τσέπη. Λεπτομέρεια γαζιά στην τσέπη, στα λουριά και στις θηλιές. Χειρολαβή. Ρυθμιζόμενα λουριά ώμου. Κλείνει με σούρα και μαγνητικό κούμπωμα. Η αρχική της τιμή ήταν 19,95€.

Επειδή ξέρουμε ότι όλες οι γυναίκες έχουν αδυναμία στις τσάντες, δείτε εδώ μια σούπερ προσφορά για τσαντάκι χιαστί από την KEM.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share