Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H&M: Το φλοράλ παντελόνι που είναι ό,τι καλύτερο για να υποδεχθείς την άνοιξη - Είναι ιδανικό ακόμα κι αν έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω

Κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

25 Φεβρουαρίου 2020 14:55
H&M: Το φλοράλ παντελόνι που είναι ό,τι καλύτερο για να υποδεχθείς την άνοιξη - Είναι ιδανικό ακόμα κι αν έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα H&M το φλοράλ παντελόνι για να υποδεχθείς σωστά την άνοιξη! Έχει απίθανα χρώματα και είναι ιδανικό αν έχεις κάποια κιλά παραπάνω.

Το Athensmagazine.gr προτείνει και σήμερα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου!

Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου... αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε έχουμε την καλύτερη επιλογή.

Το H&M έχει το πιο ανοιξιάτικο παντελόνι με τα must have χρώματα της σεζόν που δεν είναι άλλο από φούξια, το πράσινο και το εκρού.

Πραγματικά είναι τέλειο και μπορείς να συνδυάσεις πολλά και διαφορετικά στιλ χωρίς να προβληματίζεσαι πολύ. Το φοράς ακόμα μαι μια άνετη κάζουαλ μπλούζα όπως αυτή που δείξαμε πρόσφατα!

Το συγκεκριμένο κολακεύει πολύ κάθε σωματότυπο και ιδιαίτερα όσες έχουν και λίγα παραπάνω κιλά, αφού βγαίνει σε μεγάλα μεγέθη.

Μια μικρή περιγραφή:

Cigarette φλοράλ παντελόνι σε φούξια, πράσινο και εκρού χρώμα

Ουρές στα ZARA για τη νέα κολεξιόν - Βρήκαμε το τοπ cropped μπλουζάκι με μόλις 7,95 ευρώ

Η νέα κολεξιόν του ZARA είναι εδώ, και τα κομμάτια της είναι βγαλμένα από παραμύθι. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο οικονομικό και μοδάτο τοπ cropped, που θα φορέσετε τους επόμενους μήνες! Κοστίζει μόλις 7,95 ευρώ.

Αυτό το τοπ είναι είναι ότι ψάχνατε για την ανοιξιάτικη σεζόν. Μπορεί να φορεθεί εύκολα με ένα παντελόνι ή μια ψηλόμεση φούστα, Μάλιστα, επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το τζιν που μπορείτε να συνδυάσετε, εξίσου από τα zara.

Πρόκειται για ένα ροζ μπεζ τοπ με ίσιο ντεκολτέ και τιράντες. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ενώ μάλιστα θα το φορέσετε όλο το καλοκαίρι. Για να το αγοράσετε, μπείτε εδώ.

ΤΟΠ CROPPED ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ
7,95 EUR
ΡΟΖ ΜΠΕΖ - 4174/022

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share