Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

LUIGI: Αυτό το σανδάλι είναι must φέτος - Κοστίζει 6,99 από 19,99 ευρώ

Αγόρασε το, έχουν μείνει λίγα κομμάτια!

25 Φεβρουαρίου 2020 09:59
LUIGI: Αυτό το σανδάλι είναι must φέτος - Κοστίζει 6,99 από 19,99 ευρώ

Βρήκαμε για σένα το must σανδάλι του φετινού καλοκαιριού από τα Luigi. Έχει ιδιαίτερο χρώμα και θα κάνει το outfit σου μοναδικό! Μάλιστα, είναι σε έκπτωση και κοστίζει 6,99.

Κοιτάζοντας τις προσφορές της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε μοναδικά σανδάλια. Πρόκειται για παπούτσια της προηγούμενης σεζόν, που θα φορεθούν και φέτος, καθώς είναι αναπαυτικά, βολικά, αλλά και μέσα στη μόδα.

Τα συγκεκριμένα σανδάλια, υπάρχουν μόνο σε τρία μεγέθη, τα οποία είναι 36/37/38 γι αυτό αν σου αρέσουν, "τρέξε" να τα αγοράσεις. Είμαστε σίγουροι πως θα τα λατρέψεις. Δες εδώ.

Μια μικρή περιγραφή:

Βασικό υλικό: Συνθετικό Δέρμα
Εποχή: Ανοιξη - Καλοκαίρι
Φόρμα: Κανονική

Σε περίπτωση, όμως, που δε θες να αγοράσεις πέδιλα αλλά sneakers, δες εδώ το ίσιο παπούτσι με χοντρή σόλα από τα Zara, που είναι τάση!

H&M: Τα παπούτσια loafers είναι πίσω στην μόδα- Βρείτε τα με λιγότερο από 13€!

Όλοι γνωρίζουμε τα loafers και τα είχαμε αγαπήσει ιδιαίτερα, όταν ήταν η τελευταία λέξη της μόδας πριν κάποια χρόνια. Σας έχουμε όμως καλά νέα, μιας και επέστρεψαν δυναμικά και μπορείτε να τα αποκτήσετε στις πιο οικονομικές τιμές στα H&M!

Μοιάζουν με τις κλασικές μπαλαρίνες, αλλά είναι πιο στιλάτα και άνετα. Σε υφή κροκό και σε δύο χρώματα, μπεζ και μαύρο, είναι τα παπούτσια που δεν θα αποχωρίζεστε τους επόμενους μήνες. Ακόμα αν είστε του αθλητικού στιλ μπορείτε να δείτε εδώ τα στιλάτα σνίκερς από το H&M, που βρίσκονται σε επίσης προνομιακή τιμή.

Έχουν διακοσμητική επένδυση γύρω από την κορυφή και στο τελείωμα, αλλά και επενδύσεις από σατέν και πέλματα . Οι σόλες είναι φτιαγμένες από καουτσούκ, πουσίγουρα θα σας βολέψουν!

Loafers
12,99 €

Mango: Βρήκαμε το ιδανικό παπούτσι που ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr κάθε μέρα ψάχνει και βρίσκει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς, έτσι και σήμερα βρήκε την πιο εντυπωσιακή και ταυτόχρονα μίνιμαλ γόβα στα καταστήματα Mango για να απογειώσεις κάθε σου εμφάνιση.

Τα παπούτσια για τις περισσότερες γυναίκες αποτελούν φετίχ και ιδίως οι γόβες, κακά τα ψέματα όλες μας έχουμε τουλάχιστον δυο ζευγάρια γόβες στην ντουλάπα μας, κι αυτό γιατί μια απλή γόβα είναι η πιο ασφαλής επιλογή, είναι ευκολοφόρετη και ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις.

Μπορείς να φορέσεις το πιο απλό φόρεμα που διαθέτεις και να κάνεις την εμφάνισή σου μοναδική με ένα ζευγάρι γόβες. Ας σου δώσουμε ένα παράδειγμα και δες εδώ το απόλυτο midi φόρεμα από τα καταστήματα Βershka που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ κάν' το εικόνα με την γόβα που θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω και δες τον τέλειο συνδυασμό.

Μια μικρή περιγραφή για τη γόβα:

Δερμάτινο παπούτσι με τακούνι
REF. 67005142-DESI-LM Ισχύουσα τιμή39,99 €

Αγόρασε την με ένα κλικ εδώ!

 

Ροή ειδήσεων

Share