Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέα κολεξιόν από τα H&M - Μην χάσετε το βικτωριανό μπλουζάκι που κάνει μόλις 9,99€!

Πάει με τα πάντα!

23 Φεβρουαρίου 2020 14:53
Νέα κολεξιόν από τα H&M - Μην χάσετε το βικτωριανό μπλουζάκι που κάνει μόλις 9,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νέα κολεξιόν για την άνοιξη 2020 του H&M είναι εδώ, και τα κομμάτια της είναι βγαλμένα από παραμύθι. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο οικονομικό και μοδάτο μπλουζάκι, που θα φοράς τους επόμενους μήνες!

Το crop αυτό μπλουζάκι σε βικτωριανό στιλ είναι ότι έψαχνες για την ανοιξιάτικη σεζόν. Μπορεί να φορεθεί εύκολα με ένα τζιν ή μια ψηλόμεση φούστα, και να δημιουργήσεις το απόλυτο look, συνδυάζοντάς το και με αυτά τα loafers που θα βρεις εδώ!

Μια μπλούζα σε βαμβακερό ύφασμα με ένα τετράγωνο ντεκολτέ μπροστά και πίσω, μια ραφή κάτω από την προτομή και σούρα στο πίσω μέρος. Επιπλέον έχει ελαστική επένδυση και ένα μικρό διακοσμητικό περίγραμμα πάνω από τους ώμους και μανίκια φουσκωτά 3/4 μήκους με ελαστικότητα στην κορυφή και φαρδύ άνοιγμα στις μανσέτες.

Θα το λατρέψεις τόσο για το λιλά του χρώμα, όσο και για το πόσο άνετο είναι!

Puff-sleeved cotton blouse
9,99 €

Σετ πιτζάμας με λιγότερο από 15€- Τρέξτε γρήγορα στα H&M!

Τι πιο χρήσιμο και άνετο από τις πιτζάμες; Είναι κάτι που όλοι χρειζόμαστε για τον ύπνο, αλλά και μέσα στο σπίτι. Το Athensmagazine.gr φροντίζει για την άνεση σας και βρήκε για εσάς το πιο φθηνό σετ πιτζάμας Που υπάρχει στην αγορά. Θα τις βρείτε στα H&M!

Έχουμε παρατηρήσει ότι οι τιμές στις πιτζάμες είναι στα ύψη τα τελευταία χρόνια, αλλά με καλό ψάξιμο πάντα βρίσκεται κάτι οικονομικό. Αυτές οι πιτζάμες είναι ιδανικές για την άνοιξη και για το καλοκαίρι. Για την άνεση σας φροντίσαμε να βρούμε και το πιο βολικό αθλητικό, που μπορείτε να δείτε εδώ, που συνδυάζει ταυτόχρονα και το στιλ.

Ήρθε η ώρα να αποχωριστείτε τις βαριές και χνουδωτές πιτζάμες του χειμώνα και να υποδεχθείτε κάτι πιο αεράτο και δροσερό.

Αποτελούνται από ένα σορτς και από μια μαλακή φανέλα από βαμβάκι. Η κορυφή της μπλούζα έχει δαντελωτό λαιμό V και κοντά μανίκια με επικάλυψη, ενώ το σόρτς είναι ελαστικό και άνετο!

Πιτζάμα και σορτς

14,99 €

H&M: Το ολόσωμο μαγιό που θα φοράτε όλο το καλοκαίρι κάνει λιγότερο από 15 ευρώ! Προλάβετε μην ακριβύνουν!

Μπορεί να σας φαίνεται νωρίς αλλά τα μαγιό έχουν ήδη κυκλοφορήσει και μάλιστα σε οικονομικές τιμές. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε αυτό που θα φορεθεί πολύ φέτος και βρίσκεται στα H&M!

Τα H&M φημίζονται για τα μαγιό τους και όπως κάθε χρόνο, κυκλοφορούν κομμάτια που είναι η τελευταία λέξη της μόδας, όπως και για τα φτηνά και μοδάτα αξεσουάρ τους!

Ένα κλασικό μαύρο ολόσωμο μαγιό που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους. Είναι κολακευτικό για όλα τα σωματότυπα και προσαρμόζεται πανεύκολα με τις τιράντες.

Μαγιό με βαθύ V-λαιμό, επένδυση στο μπούστο με αφαιρούμενη ενίσχυση, και με ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμων. Προλάβετε γιατί όσο πλησιάζει το καλοκαίρι θα ακριβαίνουν!

V-neck swimsuit
14,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share