Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρέξτε στο ZARA να αγοράσετε αυτό το τζιν - Θα το φοράτε άνοιξη και καλοκαίρι

Πόσο κοστίζει;

23 Φεβρουαρίου 2020 09:46
Τρέξτε στο ZARA να αγοράσετε αυτό το τζιν - Θα το φοράτε άνοιξη και καλοκαίρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε το τέλειο τζιν από τα Zara, που πρέπει να αγοράσετε. Έχει λευκό χρώμα, γι αυτό και θα το φοράτε άνοιξη και καλοκαίρι. Ανήκει στην καινούργια κολεξιόν, αλλά ήδη κοντεύει να εξαντληθεί!

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το λευκό ψηλόμεσο τζιν, το οποίο και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Κι επειδή το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς, δείτε εδώ τα sneakers που μπορείτε να συνδυάσετε.

Πρόκειται για ψηλόμεσο τζιν με πέντε τσέπες. Κάτω μέρος με τελείωμα χωρίς ραφές. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Κοστίζει 29,95 ευρώ. Αν θέλετε να το αγοράσετε, μπείτε εδώ!

ΤΖΙΝ ZW PREMIUM CULOTTE WHITEΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΛΕΥΚΟ - 6045/056

The High Waist Culotte In White.

Πανικός στα ZARA με αυτή την τσάντα σακίδιο - Κοστίζει μόνο 9.99€

Μιας και οι εκπτώσεις φτάνουν στο τέλος τους, είπαμε να σας παρουσιάσουμε μια ακόμη σούπερ προσφορά από τα ZARA. Βρήκαμε, λοιπόν, μια τσάντα σακίδιο που σίγουρα πρέπει να αγοράσετε, καθώς κοστίζει μόνο 9.99€.

Κοιτάζοντας το site με τα προϊόντα και συγκεκριμένα την κατηγορία "Special Prices", "πέσαμε" πάνω σε αυτή την τσάντα σακίδιο, που εκτός από πάμφθηνη είναι και ευρύχωρη, οπότε σίγουρα θα σας βολέψει.

Πρόκειται για Μαύρο σακίδιο με καπάκι και μπροστινή τσέπη. Λεπτομέρεια γαζιά στην τσέπη, στα λουριά και στις θηλιές. Χειρολαβή. Ρυθμιζόμενα λουριά ώμου. Κλείνει με σούρα και μαγνητικό κούμπωμα. Η αρχική της τιμή ήταν 19,95€.

Επειδή ξέρουμε ότι όλες οι γυναίκες έχουν αδυναμία στις τσάντες, δείτε εδώ μια σούπερ προσφορά για τσαντάκι χιαστί από την KEM.

Χαμός στα ZARA με αυτή την τσάντα shopper - Κοστίζει 17,99 από 29,95!

Θέλετε να αγοράσετε μια μεγάλη και οικονομική τσάντα; Εμείς σας βρήκαμε την κατάλληλη από τα ZARA και είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει. Κοστίζει μόνο 17,99 από 29,95!

Κοιτάζοντας τα special prices της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω στην μαύρη καπιτονέ τσάντα shopper, η οποία είναι βολική και μεγάλη. Ωστόσο, αν προτιμάτε ένα πιο μικρό τσαντάκι, σας προτείνουμε αυτό το πολυμορφικό από τα mango.

Πρόκειται για τσάντα σε σχέδιο shopper και μαύρο χρώμα. Καπιτονέ εξωτερικό μέρος με λεπτομέρεια με γαζιά με γεωμετρικά σχήματα. Ενσωματωμένη αφαιρούμενη τσάντα χιαστί με λουρί ώμου με αφαιρούμενη αλυσίδα και κλείσιμο με κουμπί σούστα. Λουριά ώμου. Εσωτερική επένδυση. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

Τσάντα shopper: Ύψος x Πλάτος x Βάθος 28 x 34 x 18 cm
Χιαστί: Ύψος x Πλάτος x Βάθος 10 x 16.5 x 0.5 cm

ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΧΙΑΣΤΙΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
17,99 EUR
-35%

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share