Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σετ πιτζάμας με λιγότερο από 15€- Τρέξτε γρήγορα στα H&M!

Θα τις βολευτείτε!

21 Φεβρουαρίου 2020 14:51
Σετ πιτζάμας με λιγότερο από 15€- Τρέξτε γρήγορα στα H&M!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι πιο χρήσιμο και άνετο από τις πιτζάμες; Είναι κάτι που όλοι χρειζόμαστε για τον ύπνο, αλλά και μέσα στο σπίτι. Το Athensmagazine.gr φροντίζει για την άνεση σας και βρήκε για εσάς το πιο φθηνό σετ πιτζάμας Που υπάρχει στην αγορά. Θα τις βρείτε στα H&M!

Έχουμε παρατηρήσει ότι οι τιμές στις πιτζάμες είναι στα ύψη τα τελευταία χρόνια, αλλά με καλό ψάξιμο πάντα βρίσκεται κάτι οικονομικό. Αυτές οι πιτζάμες είναι ιδανικές για την άνοιξη και για το καλοκαίρι. Για την άνεση σας φροντίσαμε να βρούμε και το πιο βολικό αθλητικό, που μπορείτε να δείτε εδώ, που συνδυάζει ταυτόχρονα και το στιλ.

Ήρθε η ώρα να αποχωριστείτε τις βαριές και χνουδωτές πιτζάμες του χειμώνα και να υποδεχθείτε κάτι πιο αεράτο και δροσερό.

Αποτελούνται από ένα σορτς και από μια μαλακή φανέλα από βαμβάκι. Η κορυφή της μπλούζα έχει δαντελωτό λαιμό V και κοντά μανίκια με επικάλυψη, ενώ το σόρτς είναι ελαστικό και άνετο!

Πιτζάμα και σορτς

14,99 €

H&M: Το ολόσωμο μαγιό που θα φοράτε όλο το καλοκαίρι κάνει λιγότερο από 15 ευρώ! Προλάβετε μην ακριβύνουν!

Μπορεί να σας φαίνεται νωρίς αλλά τα μαγιό έχουν ήδη κυκλοφορήσει και μάλιστα σε οικονομικές τιμές. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε αυτό που θα φορεθεί πολύ φέτος και βρίσκεται στα H&M!

Τα H&M φημίζονται για τα μαγιό τους και όπως κάθε χρόνο, κυκλοφορούν κομμάτια που είναι η τελευταία λέξη της μόδας, όπως και για τα φτηνά και μοδάτα αξεσουάρ τους!

Ένα κλασικό μαύρο ολόσωμο μαγιό που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους. Είναι κολακευτικό για όλα τα σωματότυπα και προσαρμόζεται πανεύκολα με τις τιράντες.

Μαγιό με βαθύ V-λαιμό, επένδυση στο μπούστο με αφαιρούμενη ενίσχυση, και με ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμων. Προλάβετε γιατί όσο πλησιάζει το καλοκαίρι θα ακριβαίνουν!

V-neck swimsuit
14,99 €

H&M: Το denim φόρεμα που θα γίνει ανάρπαστο στο Instagram από την νέα collection! Κάνει λιγότερο από 20€!

Βρήκαμε το πιο μοδάτο μακρύ φόρεμα που θα σας συνοδεύει όλη την άνοιξη. Το Athensmagazine.gr έψαξε στην νέα καταπληκτική collection του H&M και το ξεχώρισε!

Το denim είναι σήμα κατατεθέν της άνοιξης και όπως κάθε χρόνο θα φορεθεί πολύ, σύμφωνα με τα όσο έχουμε δει. Μάλιστα αυτό το συγκεκριμένο είναι η τελευταία λέξη της μόδας, μιας και έχει φουσκωτούς ώμους και ζώνη στην μέση για να κάνει το σχήμα της κλεψύθρας στο σώμα της κάθε γυναίκας!

Φτιαγμένο από οργανικό βαμβάκι και με λεπτομέρεια γιακά. Θα σας βολέψει και μπορείτε να το φορέσετε από τώρα, με μια γούνα όπως αυτή από τα H&M που έχει λατρευτεί, και μέχρι τα τέλη Μαϊου!

Denim shirt dress
19,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share