Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ουρές στα BSB για αυτή την μπλούζα σαν κορσές- Τώρα 19,90€ από 60€!

Τρελή προσφορά!

21 Φεβρουαρίου 2020 13:24
Ουρές στα BSB για αυτή την μπλούζα σαν κορσές- Τώρα 19,90€ από 60€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την πιο στιλάτη και υψηλής ποιότητας μπλούζα που έχει κάνει όλες τις γυναίκες να παραμιλάνε. Μπορείτε να την κάνετε δικιά σας με μόλις 19,90€ και θα την βρείτε μόνο στα BSB!

Είναι η μπλούζα που λείπει από την ντουλάπα σας, η οποία προσδίδει παραπάνω στιλ αλλά και κύρος στην εμφάνισή σας. Σε στιλ κορσέ, μπορεί να φορεθεί εύκολα σε μια βραδινή έξοδο, αλλά και σε μια απογευματινή βόλτα. Η τελευταία λέξη της μόδας!

Με ρυθμιζόμενα κορδόνια στο μπροστά μέρος και κλείσιμο με φερμουάρ στο πίσω, θα την βολευτείτε σίγουρα και θα την προσαρμόσετε στο σώμα σας. Ακόμα μια μπλούζα που έχει κάνει πάταγο και βρίσκεται σε προσφορά μπορείτε να βρείτε εδώ, για αυτό μην χάνετε χρόνο!

Θα τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας, και όχι μόνο των ανδρών. Τρέξτε να την προλάβετε το γρηγορότερο δυνατόν, αφού αποτελεί μια υπερπροσφορά!

ΜΠΛΟΥΖΑ ΣΤΥΛ ΚΟΡΣΕ
142-110051-0444
€59,90

€19,90

Bershka: Βρήκαμε το push up παντελόνι που θα φτάσει τους γλουτούς σου στο... Θεό! Κοστίζει λιγότερο από 20€!

Βρήκαμε για εσάς το τέλειο push up παντελόνι που θα φτάσει τους γλουτούς σου στο... Θεό και θα το βρεις με μόλις 19,99€!

Καθημερινά το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Σήμερα λοιπόν βρήκαμε για εσάς το άνετο push up παντελόνι που μπορείτε να φοράτε όλη μέρα και να το προσαρμόσετε σε κάθε σας εμφάνιση, είτε πρωινή, είτε βραδινή. Το παντελόνι αυτό είναι ψηλόμεσο, έχει 5 τσέπες αγκαλιάζει όλο το κορμί και ανορθώνει τους γλουτούς σου. Ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και θα το λατρέψουν όλες οι γυναίκες. Θα το βρείτε στα καταστήματα Bershka σε τέσσερα διαφορετικά pattern. Κι επειδή πάντα φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το πουλόβερ που μπορείς να το συνδυάσεις για ένα τέλειο πρωινό outfit.

Μια μικρή περιγραφή για το παντελόνι:

Παντελόνι ντένιμ με κανονικό ύψος μέσης και εφέ push up. Πολύ ελαστικό ύφασμα και με πιέτες πίσω για να αναδεικνύει τη φιγούρα. Κλείσιμο μπροστά με κρυφό φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Παντελόνι Push Up 5 τσέπες
ΑΝΑΦ. 5221/388/800

19.99 €

Stradivarius: Αυτή είναι η paperbag τζιν φούστα που δεν θα θες να αποχωριστείς!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την ιδανική paperbag τζιν φούστα από τα καταστήματα Stradivarius που δεν θα θες να αποχωριστείς!

Καθημερινά σας προτείνουμε τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Αφού λοιπόν το denim look φέτος έχει την τιμητική του ανακαλύψαμε την τέλεια φούστα που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να της αλλάζεις ύφος συνδυάζοντας με τα ανάλογα αξεσουάρ και παπούτσια. Επειδή λοιπόν φροντίζουμε για εσένα και ξέρουμε πως το μίνιμαλ λουκ είναι αυτό που μπορεί να εντυπωσιάσει, δες εδώ το απόλυτο μίνιμαλ μπλουζάκι που μπορείς να συνδυάσεις αυτή τη φούστα για ένα υπέροχο καθημερινό outfit.

Μια μικρή περιγραφή για τη φούστα:

ΑΝΑΦ. 1288/546-V2020
Τζιν φούστα paperbag
19,99 €

Stradivarius: Η απόλυτη πλισέ φούστα της σεζόν κυκλοφορεί σε 7 χρώματα και κοστίζει λιγότερο από 20€!

Οι πλισέ μίντι φούστες ή soleil όπως λέγονται έχουν την τιμητική τους για ακόμη μια σεζόν κι εμείς φροντίζουμε να βρίσκουμε τις ωραιότερες και πιο οικονομικές.

Το Athensmagazine.gr σήμερα βρήκε για σένα την απόλυτη πλισέ φούστα που μπορείς να την φοράς από το πρωί ως το βράδυ με κάθε στυλ και για κάθε έξοδο. Εν ολίγοις είναι ένα κομμάτι passepartout που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα! Πού θα την βρεις; Μα φυσικά στα καταστήματα Stradivarius!

Το μίνι θα είναι πάντα ένα διαχρονικό κομμάτι και πάντα θα κυκλοφορούν νέες εκδοχές του όπως αυτή με την όψη φιδιού και πάντα θα τρελαίνει τις γυναίκες.

Τα τελευταία χρόνια όμως, το μήκος έχει μακρύνει και πολύ μας χαροποιεί μιας και δεν είμαστε όλες φαν του μίνι. Η απόλυτη τάση λοιπόν είναι οι μίντι φούστες και δη οι soleil όπως ονομάζονται οι φούστες σαν αυτή που θα σας δείξουμε σήμερα. Και τα ευχάριστα δεν τελείωσαν ακόμη. Θα τη βρεις σε επτά διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις (αν καταφέρεις να ξεχωρίσεις κάποιο) και στην εκπληκτική τιμή των 19,99€!

Μια μικρή περιγραφή για τη φούστα:

ΑΝΑΦ. 1326/242-V2020
Πλισέ φούστα
19,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share