Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πανικός στα ZARA με αυτή την τσάντα σακίδιο - Κοστίζει μόνο 9.99€

Μην χάσετε την ευκαιρία!

21 Φεβρουαρίου 2020 11:28
Πανικός στα ZARA με αυτή την τσάντα σακίδιο - Κοστίζει μόνο 9.99€
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μιας και οι εκπτώσεις φτάνουν στο τέλος τους, είπαμε να σας παρουσιάσουμε μια ακόμη σούπερ προσφορά από τα ZARA. Βρήκαμε, λοιπόν, μια τσάντα σακίδιο που σίγουρα πρέπει να αγοράσετε, καθώς κοστίζει μόνο 9.99€.

Κοιτάζοντας το site με τα προϊόντα και συγκεκριμένα την κατηγορία "Special Prices", "πέσαμε" πάνω σε αυτή την τσάντα σακίδιο, που εκτός από πάμφθηνη είναι και ευρύχωρη, οπότε σίγουρα θα σας βολέψει.

Πρόκειται για Μαύρο σακίδιο με καπάκι και μπροστινή τσέπη. Λεπτομέρεια γαζιά στην τσέπη, στα λουριά και στις θηλιές. Χειρολαβή. Ρυθμιζόμενα λουριά ώμου. Κλείνει με σούρα και μαγνητικό κούμπωμα. Η αρχική της τιμή ήταν 19,95€.

Επειδή ξέρουμε ότι όλες οι γυναίκες έχουν αδυναμία στις τσάντες, δείτε εδώ μια σούπερ προσφορά για τσαντάκι χιαστί από την KEM.

Χαμός στα ZARA με αυτή την τσάντα shopper - Κοστίζει 17,99 από 29,95!

Θέλετε να αγοράσετε μια μεγάλη και οικονομική τσάντα; Εμείς σας βρήκαμε την κατάλληλη από τα ZARA και είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει. Κοστίζει μόνο 17,99 από 29,95!

Κοιτάζοντας τα special prices της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω στην μαύρη καπιτονέ τσάντα shopper, η οποία είναι βολική και μεγάλη. Ωστόσο, αν προτιμάτε ένα πιο μικρό τσαντάκι, σας προτείνουμε αυτό το πολυμορφικό από τα mango.

Πρόκειται για τσάντα σε σχέδιο shopper και μαύρο χρώμα. Καπιτονέ εξωτερικό μέρος με λεπτομέρεια με γαζιά με γεωμετρικά σχήματα. Ενσωματωμένη αφαιρούμενη τσάντα χιαστί με λουρί ώμου με αφαιρούμενη αλυσίδα και κλείσιμο με κουμπί σούστα. Λουριά ώμου. Εσωτερική επένδυση. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

Τσάντα shopper: Ύψος x Πλάτος x Βάθος 28 x 34 x 18 cm
Χιαστί: Ύψος x Πλάτος x Βάθος 10 x 16.5 x 0.5 cm

ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΧΙΑΣΤΙΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
17,99 EUR
-35%

ZARA: Η τσάντα σε μαύρο χρώμα που πρέπει να αγοράσεις! Είναι must φέτος!

Βρήκαμε για σένα την τέλεια μαύρη τσάντα από τα ZARA, που πρέπει να αγοράσεις... Είναι must φέτος! Πόσο κοστίζει;

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, καθημερινά βρίσκει για σένα τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς αλλά και τα καλύτερα αξεσουάρ που θα σε "βολέψουν" αρκετά. Αυτή τη φορά βρήκαμε την τσάντα shopper soft rock σε μαύρο χρώμα που θα ξεχωρίσει.

Πρόκειται για τσάντα σε σχέδιο shopper και μαύρο χρώμα. Φινίρισμα soft στην εξωτερική πλευρά με γαζιά με γεωμετρικά σχέδια. Λουριά ώμου με αλυσίδα από συνδυασμό υλικών. Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό. Κλείσιμο με λουρί και λεπτομέρεια μεταλλικό κομμάτι από παλαιωμένο ασήμι και μαγνητικό κούμπωμα. Κοστίζει 29,95 ευρώ.

ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER SOFT ROCKΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 6090/004

 

Ροή ειδήσεων

Share