Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανικός για αυτό το αθλητικό στα H&M- Άνεση και στυλ με μόλις 24,99€!

Στην νέα κολεξιόν!

20 Φεβρουαρίου 2020 18:45
Πανικός για αυτό το αθλητικό στα H&M- Άνεση και στυλ με μόλις 24,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε τοαπιο στιλάτα αθλητικά που μπορείτε να φοράτε σε όλες τις περιστάσεις. Ξέρουμε ότι η άνεση είναι ένας βασικός παράγοντας επιλογής παπουτσιών, όπως είναι και στο στυλ. Με αυτό το αθλητικό από τα H&M μπορείτε να έχετε και τα δύο!

Στο πιο μοδάτο χρώμα και μορφή αλλά και στην πιο προσιτή τιμή. Μπορεί να φορεθεί στην πρωϊνή ή απογευματινή σας βόλτα, στο γυμναστήριο ή σε μια εξόρμηση. Συνδυάστε το με αυτό το παντελόνι από τα H&M, που μπορείτε να δείτε εδώ, και κάντε το απόλυτο look μαζί με ένα σακάκι από πάνω.

Συνδυάζεται εύκολα με όλα σας τα ρούχα, αφού το μπεζ ροζ χρώμα του βοηθάει αυτή την κατάσταση. Έχει πλέγμα με κορδόνια στο μπροστινό μέρος και θηλειές μπροστά και πίσω. Ακόμα οι εσωτερικές επενδύσεις και τα μαλακά πέλματ θα σας ξεκουράσουν στο περπάτημα. Είναι σαν να πατάτε σε αφρολέξ!

Μην τα χάσετε!

Mesh trainers
24,99 €
Dark beige

"Τρελάθηκε" το H&M! Μάλλινο πουλόβερ τώρα μόλις 4,99€!

Μεγάλη προσφορά από τα H&M στις τελευταίες μέρες των εκπτώσεων. Το Athensmagazine.gr όπως κάθε μέρα βρίσκει τα καλύτερα των εκπτώσεων και διαμορφώνει το στιλ σας, στις πιο οικονομικές τιμές!

Αυτό το μάλλινο πουλόβερ θα σε κρατάει ζεστή ακόμα και αν ο χειμώνας σιγά σιγά φεύγει. Τα κρύα θα παραμείνουν και ειδικά για τις χειμερινές σας εξορμήσεις είναι η κατάλληλη επιλογή. Φορέστε το με αυτή την γούνα που πλέον κοστίζει μόνο 32,99€, για να είστε πάντα μέσα στην μόδα!

Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα απλό τζιν ή ακόμα και με φούστα, και να είστε στιλάτες αλλά ταυτόχρονα να παραμένετε ζεστές. Παρ'ότι έχει έξω τους ώμους, είναι μάλλινο και σίγουρα δεν θα νιώσετε εκτεθειμένες στο κρύο.

Off-the-shoulder jumper
4,99 €

H&M: Η μαύρη ψηλή μπότα πάνω από το γόνατο τώρα μόλις 17,99€ από 70€...Τρέξτε γρήγορα!

Ακόμα μια προσφορά που εντόπισε το Athensmagazine.gr και όλες οι γυναίκες θα λατρέψουν. Δεν είναι άλλη από αυτή την ψηλή μπότα πάνω από το γόνατο. Θα την βρείτε στα H&M μόλις 17,99€ από 70€!

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει μια ψηλή μπότα πάνω από το γόνατο. Δημιουργεί τρομερές εμφανίσεις ενώ σε κάνει να νιώθεις πιο θηλυκή και ελκυστική. Ακόμα μια τεράστια προσφορά από το αγαπημένο κατάστημα H&M, μετά από το μπουφάν που έγινε ανάρπαστο!

Φορέστε την με ένα οπάκ καλσόν μαζί με μια μαύρη δερμάτινη φούστα και κάντε εντύπωση! Προλάβετε πριν εξαντληθεί μιας και δεν θα βρείτε άλλη μπότα σε αυτή την τιμή. Τα νούμερα τελειώνουν!

Απομίμηση σουέτ με σχισμή στην κορυφή και φερμουάρ στο κάτω μέρος της μιας πλευράς. Επιπλέον επενδύσεις γούνας και χοντρές σόλες με τακούνι 4,5 εκ.

Knee-high boots
17,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share