Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Χαμός στα Mango με αυτό το φόρεμα σενίλ - Κοστίζει 19,99 €

Τρέξτε να το αγοράσετε!

20 Φεβρουαρίου 2020 13:49
Χαμός στα Mango με αυτό το φόρεμα σενίλ - Κοστίζει 19,99 €

Βρήκαμε για εσάς το τέλειο κατακόκκινο σενίλ φόρεμα από τα Mango, που είναι σε έκπτωση. Κοστίζει μόνο 19,99 € από 29,99 και είμαστε σίγουροι ότι το θέλετε.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, πέσαμε πάνω σε αυτό το υπέροχο φόρεμα που μπορείτε να φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κι επειδή το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς, δείτε εδώ τις μπότες που μπορείτε να συνδυάσετε.

Αυτό το φόρεμα είναι τόσο βολικό και άνετο που δεν θα θέλετε να το βγάζετε από πάνω σας! Παρακάτω, δείτε μια μικρή περιγραφή!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Στιλ πουλόβερ. Ύφασμα από σενίλ. Ύφασμα πλεκτό. Σχέδιο oversize. Κοντό σχέδιο. Λαιμός στρογγυλός. Μακρύ μανίκι.

Μήκος πλευράς 58.6 cm.

Μήκος πλάτης 87.5 cm.

Mango: Το θηλυκό πλισέ φόρεμα που σε δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ κοστίζει μόνο 19 ευρώ από 59!

Σου βρήκαμε το πλισέ εμπριμέ φόρεμα που σε δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ! Υπάρχει στα καταστήματα Mango και κοστίζει μόνο 19 ευρώ από 59!

Δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από ένα εμπριμέ φόρεμα αφού σου χαρίζει κατευθείαν στιλ, θηλυκότητα και παράλληλα κολακεύει τα σημεία του σώματός σου.

Είτε σκέτο είτε με μια ωραία φαρδιά ζώνη στη μέση, αποτελεί το ιδανικό ρούχο για κάθε μέρα!

Αυτό το φόρεμα από τα Mango, μπορεί να σταθεί πραγματικά παντού, αφού με μικρές αλλαγές όπως μια ζώνη στη μέση ή ψηλά παπούτσια μπορείς απευθείας να αλλάξεις το πρωινό look σε βραδινό!

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Φόρεμα πλισέ εμπριμέ

REF. 57097107-PRIMA-LM

Αρχική τιμή από 59,99 € τιμή 19,99 €

Mango: Βρήκαμε το απόλυτο 60s φόρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι instagrammers!

Αυτό είναι το απόλυτο 60s φόρεμα που βρήκαμε στα καταστήματα Mango και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά!

Είναι μερικά κομμάτια που είναι κλασσικά, διαχρονικά, πάντα τα αγαπάμε και σίγουρα πρέπει να τα έχουμε στη ντουλάπα μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι μιλάμε αποκλειστικά για βραδινά ρούχα, ένα ρούχο καθημερινό μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις με την απλότητά του.

Η μόδα των 60s έχει κάνει αισθητή την παρουσία της σε όλους τους τομείς, στην αισθητική, τη διακόσμηση αλλά και τα ρούχα, κάτι το οποίο πολύ μας αρέσει!

Το φόρεμα που βρήκε λοιπόν σήμερα το Athensmagazine.gr για εσάς είναι η προσωποποίηση των 60s και κοστίζει κάτω από 40 ευρώ. Εμείς θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μποτίνια με λεπτό τακούνι από τα καταστατήματα Stradivarius για να αναδείξεις καλύτερα τα πόδια σου!

Μια μικρή περιγραφή:

Ύφασμα tweed. Σχέδιο ίσια γραμμή. Λαιμός στρογγυλός. Διακοσμητικές χάντρες. Μακρύ μανίκι. Τελειώματα με κρόσσια. Κρυφό κλείσιμο με φερμουάρ πίσω.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share