Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ουρές στα ZARA γι αυτό το πουλόβερ - Είναι σε έκπτωση και κοστίζει 15,99 από 29,95

Μην χάσεις την ευκαιρία!

20 Φεβρουαρίου 2020 08:45
Ουρές στα ZARA γι αυτό το πουλόβερ - Είναι σε έκπτωση και κοστίζει 15,99 από 29,95

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για σένα ένα πουλόβερ από το ZARA, που είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 15,99 από 29,95. Έχει γκρι χρώμα και είναι χουχουλιάρικο.

Οι εκπτώσεις καλά κρατούν, γι αυτό κι εμείς ψάξαμε και ανακαλύψαμε ένα τέλειο πουλόβερ που είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψεις. Είναι άνετο και βολικό και μπορείς να το φοράς από το πρωί έως το βράδυ. Μάλιστα, επειδή φροντίζουμε για εσένα, δες εδώ το παντελόνι που μπορείς να το συνδυάσεις.

Πρόκειται για ένα φαρδύ πλεκτό πουλόβερ από ύφασμα με μείγμα μαλλιού και αλπακά, με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Κάτω μέρος με ανοίγματα στα πλάγια. Αγόρασε το πριν εξαντληθεί!

ΠΟΥΛΟΒΕΡ OVERSIZED ME ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΑΛΠΑΚΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR15,99 EUR-45%
ΓΚΡΙ

Χαμός στα ZARA γι αυτό το πουλόβερ με όρθιο γιακά - Από 15,95 κοστίζει 9,99!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για εσάς ένα φούτερ από τα ZARA, το οποίο είναι σε έκπτωση. Κοστίζει 9,99 από 15,95! Πρέπει να το αγοράσετε πριν βγει sold out.

Κοιτάζοντας τις προσφορές της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το φούτερ με όρθιο γιακά. Είναι ένα φούτερ το οποίο ταιριάζει με τα πάντα, ενώ μπορείτε να το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Μπορείτε μάλιστα να κάνετε πιο σικ το ντύσιμό σας με αυτό το παντελόνι, εξίσου από τα zara.

Πρόκειται για ένα μαύρο φούτερ με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι.

ZARA: Βρήκαμε το κορυφαίο μίνιμαλ ασύμμετρο τοπ που κάνει πάταγο!

Το Athensmagazine.gr βρήκε το κορυφαίο μίνιμαλ τοπ που κάνει πάταγο από τα καταστήματα ZARA και θα το βρείτε με λιγότερο από 20€!

Ένα λευκό τοπ όλες έχουμε στην ντουλάπα μας και είναι σίγουρα στη λίστα με τα πέντε must have κομμάτια μιας και μπορεί να σε συνδυαστεί με τα πάντα και είναι η σωτήρια λύση και η σίγουρη απάντηση όταν κοιτάς την ντουλάπα και σκέφτεσαι πως δεν έχεις τι να φορέσεις.

Αυτή τη φορά όμως βρήκαμε την τέλεια παραλλαγή του που θα πάει το απλό λευκό Τ-shirt σε άλλο επίπεδο!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς κι έτσι και σήμερα βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα ZARA το κορυφαίο αυτό τοπ που όσο απλό είναι, με τον κατάλληλο συνδυασμό μπορεί να γίνει άκρως εντυπωσιακό!

Μην νομίζεις πως ένα απλό και μίνιμαλ σύνολο είναι αδιάφορο, ίσα ίσα, τις περισσότερες φορές αυτά είναι που τραβάνε τα βλέμματα και σε κάνουν ακόμη πιο σέξι και εντυπωσιακή. Ιδανικός συνδυασμός για εμάς με αυτό το τοπ θα ήταν με ένα ξεφτισμένο mom fit τζιν, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα τώρα που σιγά σιγά ο καιρός ανοίγει και για να το απογειώσεις μπορείς να συνδυάσεις τα σκουλαρίκια που σου βρήκαμε με ροκ διάθεση!

Μια μικρή περιγραφή για την μπλούζα:

ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΤΟΠΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
ΕΚΡΟΥ - 4886/026

Τοπ με γιακά σε ριχτή γραμμή με ένα μακρύ μανίκι και μια καβαδούρα.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share