Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Bershka: Βρήκαμε την ιδανική ολόσωμη φόρμα που θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται δυο μέτρα με λιγότερο από 20€!

Τη λατρέψαμε!

19 Φεβρουαρίου 2020 15:14
Bershka: Βρήκαμε την ιδανική ολόσωμη φόρμα που θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται δυο μέτρα με λιγότερο από 20€!

Σας βρήκαμε την κορυφαία ολόσωμη φόρμα που θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται δυο μέτρα και σίγουρα θα τη λατρέψεις!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά βρίσκει για εσάς τα πιο οικονομικά και στιλάτα κομμάτια της αγοράς, έτσι και σήμερα βρήκε για εσάς αυτή την ολόσωμη φόρμα με τιράντες που θα απογειώσει το στιλ σου και ταιριάζει με κάθε σου εμφάνιση είτε βραδινή είτε πρωινή.

Θα τη βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Bershka, σε τρία διαφορετικά pattern με μόλις 17,99 €!

Μπορείτε να δείτε εδώ το ιδανικό biker τζάκετ από τα καταστήματα Stradivarius που θα απογειώσει την εμφάνιση σου!

Μια μικρή περιγραφή για την φόρμα:

Μακριά ολόσωμη φόρμα με τιράντες
ΑΝΑΦ. 2722/326/712

17.99 €

Celestino: Χαμός για αυτό το μπουφάν με faux γούνα στην κουκούλα! Μόνο 29,95€ από 49€!

Οι εκπτώσεις είναι ακόμα εδώ, και το Athensmagazine.gr σας βοηθάει να εντοπίσετε τα καλύτερα κομμάτια, στις πιο οικονομικές τιμές. Βρήκαμε αυτό το μακρύ μπουφάν από το Celestino που πλέον κοστίζει μόλις 29,95€!

Είναι ένα μπουφάν που δεν θα αφήσει το κρύο να σας διαπεράσει, ενώ παράλληλα θα παραμένετε στιλάτες. Μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα, ακόμα και με φόρεμα, μιας και καλύπτει μεγάλη επιφάνεια του σώματος χωρίς να κρυώνετε. Ακόμα και με αυτό το all day πουκάμισο για να κάνετε τις πιο μοδάτες εμφανίσεις!

Είναι πράσινο και έχει γούνα στην κουκούλα και στα μανίκια. Φοριέται στην πόλη αλλά σίγουρα και σε μια εξόρμηση στο βουνό. Μην χάσετε αυτή την προσφορά, αφού τώρα από 49€ μπορείτε να το αποκτήσετε με λιγότερο από 30 ευρώ!

Long jacket with detachable faux fur
CODE: WE7812.6648
€29.95

Celestino: To all day πουκάμισο στην πιο σικ απόχρωση έχει τρομερή έκπτωση και πλέον κοστίζει 9 ευρώ!

Βρήκαμε στο Celestino το all day πουκάμισο στην πιο σικ απόχρωση έχει τρομερή έκπτωση και πλέον κοστίζει 9 ευρώ!

Εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια τις προτάσεις που δίνουν οι καλύτεροι fashion editors για τη νέα τάση του 2020 και σας την παρουσιάζουμε. Γιατί όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι πάντα μέσα στην μόδα και να μην νιώθουν αποκομμένες από τις διεθνείς τάσεις!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε για τη νέα σεζόν. Αυτή την φορά εντοπίσαμε στο Zara την τέλεια πουκαμίσα που κοστίζει μόνο 9 ευρώ και κάνει θραύση!

Η πουκάμισα που σας προτείνουμε από στο Celestino μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το μαύρο της χρώμα συνδυάζεται με πολλά παντελόνια ή φούστες!

Μια μικρή περιγραφή για το πουκάμισο:

Μαύρο μακρύ πουκάμισο με πιέτα

ΚΩΔΙΚΟΣ: SG6039.4001

ZARA: Η απόλυτη παντελόνα με το πιο αγαπημένο print έχει έκπτωση και κοστίζει μόνο 9 από 29 ευρώ!

Βρήκαμε την απόλυτη παντελόνα με το πιο αγαπημένο print στα ZARA! Έχει έκπτωση και κοστίζει κοστίζει 9,99 από 29,99 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου... αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε έχουμε την καλύτερη επιλογή.

Το ZARA έχει την πιο στυλάτη παντελόνα που θα φοράς όλη την ημέρα! Είναι άνετο κομψή και σε τιμή σοκ καθώς κοστίζει μόλις 9 ευρώ!

Πραγματικά είναι τέλειο και μπορείς να συνδυάσεις πολλά και διαφορετικά στιλ χωρίς να προβληματίζεσαι πολύ. Το φοράς ακόμα μαι μια άνετη πλεκτή μπλούζα όπως αυτή που δείξαμε πρόσφατα!

Το συγκεκριμένο κολακεύει πολύ κάθε σωματότυπο κι έχει την απόλυτη τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από το φλοράλ!

Μια μικρή περιγραφή:

Παντελόνι ψηλόμεσο με λάστιχο στη πλάτη. Τσέπες patch στο πίσω μέρος. Κάτω μέρος που καταλήγει σε εβαζέ. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικές κόπιτσες.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΟ ΣΧΕΔΙΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

29,95 EUR9,99 EUR-65%
ΜΑΥΡΟ - 7873/066

 

Ροή ειδήσεων

Share