Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

KEM: Αυτό είναι το τσαντάκι που έχει σούπερ τιμή και θα το έχεις πάνω σου από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Τρέξε να το αγοράσεις πριν εξαντληθεί!

19 Φεβρουαρίου 2020 12:16
KEM: Αυτό είναι το τσαντάκι που έχει σούπερ τιμή και θα το έχεις πάνω σου από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για εσένα το τέλειο τσαντάκι ή αλλιώς φάκελο από την KEM. Έχει σούπερ τιμή, γι αυτό τρέξε να το αγοράσεις πριν βγει sold out.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην λατρεύει τις τσάντες και τα τσαντάκια της Kem. Γι αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τον taupe φάκελο που θα έχεις πάνω σου από το πρωί μέχρι το βράδυ! Βγαίνει σε άλλα 4 χρώματα και κοστίζει 17 ευρώ από 24.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Φάκελος σε συνθετικό υλικό Soft

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Φάκελος σε συνθετικό υλικό Soft
Διαστάσεις:24εκ. (μήκος) X 2εκ. (πλάτος) X 15εκ. (ύψος)
Εσωτερικές θήκες:1
Εσωτερική τσέπη
Κλείσιμο με φερμουάρ. Πλαϊνό χεράκι για πέρασμα στον καρπό.

Σε περίπτωση, όμως, που θες να αγοράσεις μια μεγαλύτερη τσάντα, δες αυτή την τσάντα shopper από τα ZARA, που κοστίζει μόνο 17,99.

Stradivarius: Βρήκαμε το καπιτονέ τσαντάκι που πρέπει να αγοράσετε! Κοστίζει 12,99!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, έχει να σας προτείνει ένα καπιτονέ τσαντάκι από τα Stradivarius. Είναι σε σούπερ τιμή αφού κοστίζει μόνο 12,99!

Κοιτάζοντας τα αξεσουάρ του stradivarius, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το καπιτονέ μαύρο τσαντάκι, το οποίο και μπορείτε να φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα, ενώ μάλιστα μπορείτε να το πάρετε και στο γραφείο.

Aν το θέλετε πρέπει να το αγοράσετε πριν βγει sold out. Αν πάλι δε θέλετε να αγοράσετε τσαντάκι, αλλά σακίδιο μπορείτε να δείτε αυτό από τα mango.

H&M: Το cool τσαντάκι μέσης που ταιριάζει με τα πάντα στην πιο οικονομική τιμή! Κάνει μόλις 12,99 €!

Το Athensmagazine.gr βρήκε στα H&M το πιο μοδάτο waist bag, δηλαδή τσάντα μέσης -κοινώς μπανάνα-, που θα απογειώσει το στίλ σας. Έχουν κυριαρχήσει στην μόδα και έχουν επιστρέψει δυναμικά!

Μπορείτε να το φοτρέσετε για έναν περίπατο, για να πάτε για τρέξιμο ή και στον καφέ με μια φούστα και ένα απλό ζιβάγκο. Συνδυάστε το με το αγαπημένο σας σνίκερ και κάντε την πιο cool εμφάνιση! Έχουμε να σας προτείνουμε να την ταιριάξετε με αυτό το μπουφάν με τους πιο τρελούς συνδυασμούς χρωμάτων, που είναι το ίδιο παιχνιδιάρικο και έχει την αίσθηση των 90s!

Μπορείτε να την ρυθμίσετε με το λουράκι ώστε να εφαρμόζει στην μέση σας, ή και λοξά στον κορμό σας. Δεν έχει ηλικία αυτό το τσαντάκι, σε περίπτωση που θεωρείτε ότι είναι για έφηβους μόνο.

Διαλέξτε ανάμεσα σε κρεμ, μαύρη και μαύρο λουστρίνη!

Waist bag
12,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share