Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Bershka: Βρήκαμε το πιο ροκ αξεσουάρ της σεζόν και κοστίζει μόλις 5,99€!

Το λατρέψαμε!

18 Φεβρουαρίου 2020 12:58
Bershka: Βρήκαμε το πιο ροκ αξεσουάρ της σεζόν και κοστίζει μόλις 5,99€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για σένα τα καλύτερα και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς. Σήμερα είπαμε να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και να μην σας δείξουμε κάποιο ρούχο αλλά ένα αξεσουάρ που λάτρεψαν όλες οι influencers αλλά και τα ταπεινά κορίτσια της διπλανής πόρτας, φορέθηκε πολύ και είναι απλά υπέροχο!

Τα κοσμήματα τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους και ειδικά τα σκουλαρίκια που πλέον φοριούνται σε καθημερινή βάση και τα ταιριάζουμε με τα πάντα ακόμη και με το πιο αθλητικό στυλ. Σήμερα είπαμε να δώσουμε μια πιο ροκ νότα στις εμφανίσεις σου και ξεχωρίσαμε αυτά τα σκουλαρίκια με σταυρούς. Θα τα βρεις στα καταστήματα Bershka όλης της χώρας με μόλις 5,99€. Ωστόσο, αν προτιμάς κάτι πιο μίνιμαλ έχουμε να σου προτείνουμε τα σκουλαρίκια με πέρλες επίσης από τα Bershka.

H&M: Το ολόσωμο μαγιό που θα φοράτε όλο το καλοκαίρι κάνει λιγότερο από 15 ευρώ! Προλάβετε μην ακριβύνουν!

Μπορεί να σας φαίνεται νωρίς αλλά τα μαγιό έχουν ήδη κυκλοφορήσει και μάλιστα σε οικονομικές τιμές. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε αυτό που θα φορεθεί πολύ φέτος και βρίσκεται στα H&M!

Τα H&M φημίζονται για τα μαγιό τους και όπως κάθε χρόνο, κυκλοφορούν κομμάτια που είναι η τελευταία λέξη της μόδας, όπως και για τα φτηνά και μοδάτα αξεσουάρ τους!

Ένα κλασικό μαύρο ολόσωμο μαγιό που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους. Είναι κολακευτικό για όλα τα σωματότυπα και προσαρμόζεται πανεύκολα με τις τιράντες.

Μαγιό με βαθύ V-λαιμό, επένδυση στο μπούστο με αφαιρούμενη ενίσχυση, και με ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμων. Προλάβετε γιατί όσο πλησιάζει το καλοκαίρι θα ακριβαίνουν!

V-neck swimsuit
14,99 €

H&M: Το denim φόρεμα που θα γίνει ανάρπαστο στο Instagram από την νέα collection! Κάνει λιγότερο από 20€!

Βρήκαμε το πιο μοδάτο μακρύ φόρεμα που θα σας συνοδεύει όλη την άνοιξη. Το Athensmagazine.gr έψαξε στην νέα καταπληκτική collection του H&M και το ξεχώρισε!

Το denim είναι σήμα κατατεθέν της άνοιξης και όπως κάθε χρόνο θα φορεθεί πολύ, σύμφωνα με τα όσο έχουμε δει. Μάλιστα αυτό το συγκεκριμένο είναι η τελευταία λέξη της μόδας, μιας και έχει φουσκωτούς ώμους και ζώνη στην μέση για να κάνει το σχήμα της κλεψύθρας στο σώμα της κάθε γυναίκας!

Φτιαγμένο από οργανικό βαμβάκι και με λεπτομέρεια γιακά. Θα σας βολέψει και μπορείτε να το φορέσετε από τώρα, με μια γούνα όπως αυτή από τα H&M που έχει λατρευτεί, και μέχρι τα τέλη Μαϊου!

Denim shirt dress
19,99 €

H&M: To cigarette παντελόνι είναι ό,τι πιο σωστό μπορείς να αγοράσεις! Πάει σε όλες και είναι σε τιμή σοκ!

Βρήκαμε στα καταστήματα H&M τo Cigarette παντελόνι που θα λατρέψεις!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου... αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε έχουμε την καλύτερη επιλογή.

Το H&M έχει το πιο στυλάτο Cigarette παντελόνι που θα φοράς όλη την ημέρα! Είναι άνετο κομψό και σε τιμή σοκ καθώς κοστίζει μόλις 24 ευρώ!

Πραγματικά είναι τέλειο και μπορείς να συνδυάσεις πολλά και διαφορετικά στιλ χωρίς να προβληματίζεσαι πολύ. Το φοράς ακόμα μαι μια άνετη πλεκτή μπλούζα όπως αυτή που δείξαμε πρόσφατα!

Πραγματικά είναι κομψό και μπορείς να συνδυάσεις με πολλά και διαφορετικά στιλ χωρίς να προβληματίζεσαι πολύ, που σημαίνει ότι φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ είτε με ψηλά είτε με χαμηλά παπούτσια!

Το συγκεκριμένο κολακεύει πολύ κάθε σωματότυπο κι έχει την απόλυτη τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από το γκρι χρώμα!

Μια μικρή περιγραφή:

Cigarette παντελόνι σε γκρι απόχρωση

Art. no.0779781007

 

Ροή ειδήσεων

Share