Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Bershka: Το τέλειο μίνιμαλ φούτερ σε πέντε διαφορετικά χρώματα κοστίζει μόλις 7,79€!

Τρέξε να το προλάβεις!

17 Φεβρουαρίου 2020 14:29
Bershka: Το τέλειο μίνιμαλ φούτερ σε πέντε διαφορετικά χρώματα κοστίζει μόλις 7,79€!

Το φούτερ στα πιο hot χρώματα της σεζόν είναι σε έκπτωση και θα το βρεις με μόλις 7,79€!

Το street style κυριαρχεί πλέον ακόμα και στις πασαρέλες γι' αυτό τα oversize φούτερ και πουλόβερ μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας αυτή τη σεζόν.

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς στα καταστήματα Bershka το ιδανικό φούτερ για τις street style εμφανίσεις σας.

Φυσικά θα μπορούσες να το συνδυάσεις τέλεια με το paperbag τζιν που σου βρήκαμε από τα καταστήματα Stradivarius.

Θα το βρεις σε πέντε διαφορετικά χρώματα κι αυτό είναι ένας ακόμη λόγος που θα σε κάνει να το λατρέψεις και να μη θες να το βγάλεις από πάνω σου μιας και κυκλοφορεί σε όλα τα χρώματα που φέτος το χειμώνα προτιμούν όλες οι influencers και σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Και μην νομίζεις πως μπορείς να το φορέσεις μόνο για αθλητικές εμφανίσεις μιας και μπορείς κάλλιστα να το συνδυάσεις με μια κοτλέ φούστα και τα αρβυλάκια σου για να απογειώσεις την πρωινή casual εμφάνιση σου.

Μια μικρή περιγραφή για το φούτερ:

Φούτερ με στρογγυλή λαιμόκοψη
JOIN LIFE
ΑΝΑΦ. 6594/498/726

12.99 €7.79 €40%

Stradivarius: Βρήκαμε τη ζακέτα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της και κοστίζει λιγότερο από 20€!

Μια ζακέτα είναι πάντα χρήσιμη και μπορεί να δώσει επιπλέον στυλ σε κάθε εμφάνιση. Δες την ζακέτα με ρηχτούς ώμους από τα καταστήματα Stradivarius που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες και είναι πλέον best seller! Πρόλαβε την πριν εξαντληθεί!

Κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλά χρώματα, όπως ζαχαρί, απαλό ροζ, σιέλ και μπεζ. Έτσι ταιριάζει άψογα με όλα τα σύνολα σου! Είναι σε σχέδιο μίντι, με ύφασμα πλεκτό και μακρύ μανίκι, δηλαδή ότι πρέπει για τις χειμωνιάτικες εξόδους σου. Φυσικά, μπορείς να τη συνδυάσεις τέλεια με το παντελόνι από ένα ζευγάρι σατέν πιτζάμες για το απόλυτο homewear!

Μια μικρή περιγραφή για τη ζακέτα:

ΑΝΑΦ. 1608/720-V2020
Ζακέτα με ριχτούς ώμους
19,99 €

H&M: Το denim φόρεμα που θα γίνει ανάρπαστο στο Instagram από την νέα collection! Κάνει λιγότερο από 20€!

Βρήκαμε το πιο μοδάτο μακρύ φόρεμα που θα σας συνοδεύει όλη την άνοιξη. Το Athensmagazine.gr έψαξε στην νέα καταπληκτική collection του H&M και το ξεχώρισε!

Το denim είναι σήμα κατατεθέν της άνοιξης και όπως κάθε χρόνο θα φορεθεί πολύ, σύμφωνα με τα όσο έχουμε δει. Μάλιστα αυτό το συγκεκριμένο είναι η τελευταία λέξη της μόδας, μιας και έχει φουσκωτούς ώμους και ζώνη στην μέση για να κάνει το σχήμα της κλεψύθρας στο σώμα της κάθε γυναίκας!

Φτιαγμένο από οργανικό βαμβάκι και με λεπτομέρεια γιακά. Θα σας βολέψει και μπορείτε να το φορέσετε από τώρα, με μια γούνα όπως αυτή από τα H&M που έχει λατρευτεί, και μέχρι τα τέλη Μαϊου!

Denim shirt dress
19,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share