Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Stradivarius: Βρήκαμε τη ζακέτα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της και κοστίζει λιγότερο από 20€!

Τη λατρέψαμε!

17 Φεβρουαρίου 2020 11:53
Stradivarius: Βρήκαμε τη ζακέτα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της και κοστίζει λιγότερο από 20€!

Μια ζακέτα είναι πάντα χρήσιμη και μπορεί να δώσει επιπλέον στυλ σε κάθε εμφάνιση. Δες την ζακέτα με ρηχτούς ώμους από τα καταστήματα Stradivarius που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες και είναι πλέον best seller! Πρόλαβε την πριν εξαντληθεί!

Κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλά χρώματα, όπως ζαχαρί, απαλό ροζ, σιέλ και μπεζ. Έτσι ταιριάζει άψογα με όλα τα σύνολα σου! Είναι σε σχέδιο μίντι, με ύφασμα πλεκτό και μακρύ μανίκι, δηλαδή ότι πρέπει για τις χειμωνιάτικες εξόδους σου. Φυσικά, μπορείς να τη συνδυάσεις τέλεια με το παντελόνι από ένα ζευγάρι σατέν πιτζάμες για το απόλυτο homewear!

Μια μικρή περιγραφή για τη ζακέτα:

ΑΝΑΦ. 1608/720-V2020
Ζακέτα με ριχτούς ώμους
19,99 €

H&M: Το denim φόρεμα που θα γίνει ανάρπαστο στο Instagram από την νέα collection! Κάνει λιγότερο από 20€!

Βρήκαμε το πιο μοδάτο μακρύ φόρεμα που θα σας συνοδεύει όλη την άνοιξη. Το Athensmagazine.gr έψαξε στην νέα καταπληκτική collection του H&M και το ξεχώρισε!

Το denim είναι σήμα κατατεθέν της άνοιξης και όπως κάθε χρόνο θα φορεθεί πολύ, σύμφωνα με τα όσο έχουμε δει. Μάλιστα αυτό το συγκεκριμένο είναι η τελευταία λέξη της μόδας, μιας και έχει φουσκωτούς ώμους και ζώνη στην μέση για να κάνει το σχήμα της κλεψύθρας στο σώμα της κάθε γυναίκας!

Φτιαγμένο από οργανικό βαμβάκι και με λεπτομέρεια γιακά. Θα σας βολέψει και μπορείτε να το φορέσετε από τώρα, με μια γούνα όπως αυτή από τα H&M που έχει λατρευτεί, και μέχρι τα τέλη Μαϊου!

Denim shirt dress
19,99 €

H&M: To cigarette παντελόνι είναι ό,τι πιο σωστό μπορείς να αγοράσεις! Πάει σε όλες και είναι σε τιμή σοκ!

Βρήκαμε στα καταστήματα H&M τo Cigarette παντελόνι που θα λατρέψεις!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου... αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε έχουμε την καλύτερη επιλογή.

Το H&M έχει το πιο στυλάτο Cigarette παντελόνι που θα φοράς όλη την ημέρα! Είναι άνετο κομψό και σε τιμή σοκ καθώς κοστίζει μόλις 24 ευρώ!

Πραγματικά είναι τέλειο και μπορείς να συνδυάσεις πολλά και διαφορετικά στιλ χωρίς να προβληματίζεσαι πολύ. Το φοράς ακόμα μαι μια άνετη πλεκτή μπλούζα όπως αυτή που δείξαμε πρόσφατα!

Πραγματικά είναι κομψό και μπορείς να συνδυάσεις με πολλά και διαφορετικά στιλ χωρίς να προβληματίζεσαι πολύ, που σημαίνει ότι φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ είτε με ψηλά είτε με χαμηλά παπούτσια!

Το συγκεκριμένο κολακεύει πολύ κάθε σωματότυπο κι έχει την απόλυτη τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από το γκρι χρώμα!

Μια μικρή περιγραφή:

Cigarette παντελόνι σε γκρι απόχρωση

Art. no.0779781007

Το slouchy παντελόνι που θα το φοράς όλη μέρα είναι σε έκπτωση και κοστίζει 9 ευρώ!

Εντοπίσαμε στα Bershka το πιο στιλάτο παντελόνι που θα φοράς όλη την ημέρα στην δουλειά αλλά και στην συνέχεια της μέρας σου, το οποίο μάλιστα βρίσκεται και σε - 40% έκπτωση και κοστίζει πλεόν 9,99 ευρώ!

Πραγματικά είναι κομψό και μπορείς να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς που σημαίνει ότι φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ είτε με ψηλά είτε με χαμηλά παπούτσια!

Το κόκκινο χρώμα του το καθιστά ένα από τα απαραίτητα κομμάτια της ντουλάπας σου καθώς μπορείς να ''παίξεις'' με πολλούς συνδυασμούς και στιλ! Το συγκεκριμένο παντελόνι ταιριάζει απίστευτα με μπλούζες όπως αυτήν την μάλλινη που σας είχαμε προτείνει πρόσφατα!

Κολακεύει επίσης πολύ κάθε σωματότυπο κι έχει την απόλυτη τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από το κόκκινο χρώμα!


Μια μικρή περιγραφή για το παντελόνι:

 

Ροή ειδήσεων

Share