Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Bershka: Το απλό και στιλάτο φόρεμα που λατρεύουν οι Instagrammers κοστίζει μόνο 10 ευρώ!

Απλό, λιτό και υπέροχο!

16 Φεβρουαρίου 2020 16:51
Bershka: Το απλό και στιλάτο φόρεμα που λατρεύουν οι Instagrammers κοστίζει μόνο 10 ευρώ!

Αυτό είναι το ιδανικό, απλό αλλά ταυτόχρονα στιλάτο φόρεμα που λατρεύουν όλες οι instagrammers και θα το βρεις στα καταστήματα Bershka με μόλις 10 ευρώ!

Κάποια κομμάτια είναι σχεδόν ''απαραίτητα'' στην ντουλάπα μας και αυτό δε συμβαίνει ότι είναι μόνο τα υπερβολικά εντυπωσιακά κομμάτια, αλλά κυρίως με τα απλά, τα wearable ρούχα, τα οποία όταν τα αντικρίζουμε και βλέπουμε το θρίαμβο της απλότητας πάνω τους, εντυπωσιαζόμαστε...

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι ένα από αυτά που ψάχνουμε καθώς είναι απίστευτα οικονομικό και κολακεύει κάθε σώμα (σχεδόν ''αδυνατίζει'') με τη γραμμή,το κόψιμό του και τη ζώνη που τονίζει ωραία τη μέση! Ιδανικά μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλές μπότες και το Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα τις πιο τέλειες και άνετες μπότες στα καταστήματα Stradivarius!

Μια μικρή περιγραφή:

Φόρεμα me ζώνη
ΑΝΑΦ. 5453/187/800
17.99 €10.79 €

ZARA: Το ασύμμετρο φόρεμα με τον πιο φινετσάτο συνδυασμό που είναι ιδανικό για όλες τις ώρες! Έχει έκπτωση και πλέον κοστίζει 9 ευρώ από 35!

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το ασύμμετρο φόρεμα με τον πιο φινετσάτο συνδυασμό είναι ιδανικό για όλες τις ώρες! Εκτός από υπέροχη εικόνα έχει και υπέροχη τιμή αφού κοστίζει μόνο 9,99 από 35,99 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, ανακαλύπτει πάντα κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά όπως το παλτό που σας προτείναμε για τις κρύες μέρες!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό φόρεμα σε μαύρο χρώμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά. Είναι ασύμμετρο κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο ψηλή και ελκυστική, ενώ ο συνδυασμό με την διαφάνεια στο πάνω μέρος δίνει χαρακτήρα και μια θηλυκή φινέτσα στο ρούχο!

Το μαύρο φόρεμα , είναι διαχρονικό κομμάτι για κάθε τύπο γυναίκας και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από καμία!

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή:

Μακρύ κοντομάνικο φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη. Ασύμμετρο κάτω μέρος. Κλείσιμο πίσω με κρυφό φερμουάρ στη ραφή, άνοιγμα και κουμπί.

ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR9,99 EUR-70%
ΜΑΥΡΟ - 3564/177

Το slouchy παντελόνι που θα το φοράς όλη μέρα είναι σε έκπτωση και κοστίζει 9 ευρώ!

Εντοπίσαμε στα Bershka το πιο στιλάτο παντελόνι που θα φοράς όλη την ημέρα στην δουλειά αλλά και στην συνέχεια της μέρας σου, το οποίο μάλιστα βρίσκεται και σε - 40% έκπτωση και κοστίζει πλεόν 9,99 ευρώ!

Πραγματικά είναι κομψό και μπορείς να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς που σημαίνει ότι φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ είτε με ψηλά είτε με χαμηλά παπούτσια!

Το κόκκινο χρώμα του το καθιστά ένα από τα απαραίτητα κομμάτια της ντουλάπας σου καθώς μπορείς να ''παίξεις'' με πολλούς συνδυασμούς και στιλ! Το συγκεκριμένο παντελόνι ταιριάζει απίστευτα με μπλούζες όπως αυτήν την μάλλινη που σας είχαμε προτείνει πρόσφατα!

Κολακεύει επίσης πολύ κάθε σωματότυπο κι έχει την απόλυτη τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από το κόκκινο χρώμα!


Μια μικρή περιγραφή για το παντελόνι:

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share