Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Mango: Βρήκαμε το απόλυτο 60s φόρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι instagrammers!

Τρέξτε να το προλάβετε!

15 Φεβρουαρίου 2020 19:40
Mango: Βρήκαμε το απόλυτο 60s φόρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι instagrammers!

Αυτό είναι το απόλυτο 60s φόρεμα που βρήκαμε στα καταστήματα Mango και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά!

Είναι μερικά κομμάτια που είναι κλασσικά, διαχρονικά, πάντα τα αγαπάμε και σίγουρα πρέπει να τα έχουμε στη ντουλάπα μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι μιλάμε αποκλειστικά για βραδινά ρούχα, ένα ρούχο καθημερινό μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις με την απλότητά του.

Η μόδα των 60s έχει κάνει αισθητή την παρουσία της σε όλους τους τομείς, στην αισθητική, τη διακόσμηση αλλά και τα ρούχα, κάτι το οποίο πολύ μας αρέσει!

Το φόρεμα που βρήκε λοιπόν σήμερα το Athensmagazine.gr για εσάς είναι η προσωποποίηση των 60s και κοστίζει κάτω από 40 ευρώ. Εμείς θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μποτίνια με λεπτό τακούνι από τα καταστατήματα Stradivarius για να αναδείξεις καλύτερα τα πόδια σου!

Μια μικρή περιγραφή:

Ύφασμα tweed. Σχέδιο ίσια γραμμή. Λαιμός στρογγυλός. Διακοσμητικές χάντρες. Μακρύ μανίκι. Τελειώματα με κρόσσια. Κρυφό κλείσιμο με φερμουάρ πίσω.

Το slouchy παντελόνι που θα το φοράς όλη μέρα είναι σε έκπτωση και κοστίζει 9 ευρώ!

Βρήκαμε στα Bershka το slouchy παντελόνι που θα το φοράς όλη μέρα!

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί και σου το παρουσιάζει! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου... αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε έχουμε την καλύτερη επιλογή.

Εντοπίσαμε στα Bershka το πιο στιλάτο παντελόνι που θα φοράς όλη την ημέρα στην δουλειά αλλά και στην συνέχεια της μέρας σου, το οποίο μάλιστα βρίσκεται και σε - 40% έκπτωση και κοστίζει πλεόν 9,99 ευρώ!

Πραγματικά είναι κομψό και μπορείς να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς που σημαίνει ότι φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ είτε με ψηλά είτε με χαμηλά παπούτσια!

Το κόκκινο χρώμα του το καθιστά ένα από τα απαραίτητα κομμάτια της ντουλάπας σου καθώς μπορείς να ''παίξεις'' με πολλούς συνδυασμούς και στιλ! Το συγκεκριμένο παντελόνι ταιριάζει απίστευτα με μπλούζες όπως αυτήν την μάλλινη που σας είχαμε προτείνει πρόσφατα!

Κολακεύει επίσης πολύ κάθε σωματότυπο κι έχει την απόλυτη τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από το κόκκινο χρώμα!


Μια μικρή περιγραφή για το παντελόνι:

Stradivarius: Ανακαλύψαμε την τέλεια polka dot πλισέ φούστα που κάνει θραύση σε όλο το διαδίκτυο!

Η φούστα που κάνει θραύση και τρελαίνει το διαδίκτυο είναι μίντι, πλισέ με polka dot σχέδιο και σίγουρα την λατρέψαμε από την πρώτη κιόλας ματιά!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς,έτσι και σήμερα βρήκε αυτή την υπέροχη φούστα από τα καταστήματα Stradivarius!

Το μίνι θα είναι πάντα ένα διαχρονικό κομμάτι και πάντα θα κυκλοφορούν νέες εκδοχές του όπως αυτή με την όψη φιδιού και πάντα θα τρελαίνει τις γυναίκες.

Τα τελευταία χρόνια όμως, το μήκος έχει μακρύνει και πολύ μας χαροποιεί μιας και δεν είμαστε όλες φαν του μίνι. Η απόλυτη τάση λοιπόν είναι οι μίντι φούστες και δη οι soleil όπως ονομάζονται οι φούστες σαν αυτή που θα σας δείξουμε σήμερα.

Το πουα κυριαρχεί σε όλες τις πασαρέλες και σε συνδυασμό με το κόψιμο και το στυλ κάνει τη συγκεκριμένη φούστα να φλερτάρει μια από τις θέσεις της κορυφής της must have λίστας της χρονιάς!

Μια μικρή περιγραφή για τη φούστα:

ΑΝΑΦ. 4732/826-V2020
Πλισέ φούστα
25,99 €

H&M: Βρήκαμε την κλασική κολλητή φούστα που αγκαλιάζει τέλεια τις καμπύλες! Κοστίζει μόλις 7,99 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr βρήκε την κλασική κολλητή φούστα που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους. Είναι μαύρη και πάει με τα πάντα. Θα την βρείτε μόνο στα H&M στην οικονομική τιμή των 7,99 ευρώ!

Μην την χάσετε, είναι ένα κομμάτι μπαλαντέρ. Φοριέται με τα πάντα και από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείς να την συνδυάσεις εύκολα με ένα πουλοβεράκι ή ένα φούτερ, ακόμα και με ένα πιο καλό μπλουζάκι ή πουκάμισο για τις βραδινές σου εξόδους!

Είναι ελαστική και κολακεύει τέλεια τις καμπύλες της κάθε γυναίκας, αγκαλιάζοντας τες σαν γάντι. Εμείς θα σας προτείναμε να την φορέσετε με αυτό το animal print μπλουζάκι από τα H&M, και να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Short jersey skirt
7,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share