Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Mango: Βρήκαμε το τέλειο μαύρο ζιβάγκο φόρεμα με λιγότερο από 20€!

Τρέξτε να το προλάβετε!

14 Φεβρουαρίου 2020 21:42
Mango: Βρήκαμε το τέλειο μαύρο ζιβάγκο φόρεμα με λιγότερο από 20€!

Σας βρήκαμε το πιο μοντέρνο ζιβάγκο φόρεμα με σoύρες στους ώμους για τις χειμερινές σας βραδινές εξόδους. Θα το βρείτε μόνο στα Mango και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Είναι το απόλυτο φόρεμα και ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας για φέτος. Είναι εφαρμοστό και πλεκτό, ενώ η λεπτομέρεια με τις σούρες και το ζιβάγκο κάνει την διαφορά! Αν πάλι θέλετε να φέρετε να "εγκαταλείψετε" τα σκούρα χρώματα και να φέρετε την άνοιξη στην ντουλάπα σας σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα αυτό το φλοράλ φόρεμα από τα καταστήματα Stradivarius!

Είναι ένα σικ και πολύ "αρχοντικό" φόρεμα, αφού οι ώμοι του παραπέμπουν σε κάτι πριγκιπικό. Σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητες!

Φόρεμα πλεκτό ώμοι σούρες
REF. 67081001-FRUNCE-LM Ισχύουσα τιμή 19,99 €

Stradivarius: Ανακαλύψαμε την τέλεια polka dot πλισέ φούστα που κάνει θραύση σε όλο το διαδίκτυο!

Η φούστα που κάνει θραύση και τρελαίνει το διαδίκτυο είναι μίντι, πλισέ με polka dot σχέδιο και σίγουρα την λατρέψαμε από την πρώτη κιόλας ματιά!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς,έτσι και σήμερα βρήκε αυτή την υπέροχη φούστα από τα καταστήματα Stradivarius!

Το μίνι θα είναι πάντα ένα διαχρονικό κομμάτι και πάντα θα κυκλοφορούν νέες εκδοχές του όπως αυτή με την όψη φιδιού και πάντα θα τρελαίνει τις γυναίκες.

Τα τελευταία χρόνια όμως, το μήκος έχει μακρύνει και πολύ μας χαροποιεί μιας και δεν είμαστε όλες φαν του μίνι. Η απόλυτη τάση λοιπόν είναι οι μίντι φούστες και δη οι soleil όπως ονομάζονται οι φούστες σαν αυτή που θα σας δείξουμε σήμερα.

Το πουα κυριαρχεί σε όλες τις πασαρέλες και σε συνδυασμό με το κόψιμο και το στυλ κάνει τη συγκεκριμένη φούστα να φλερτάρει μια από τις θέσεις της κορυφής της must have λίστας της χρονιάς!

Μια μικρή περιγραφή για τη φούστα:

ΑΝΑΦ. 4732/826-V2020
Πλισέ φούστα
25,99 €

H&M: Βρήκαμε την κλασική κολλητή φούστα που αγκαλιάζει τέλεια τις καμπύλες! Κοστίζει μόλις 7,99 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr βρήκε την κλασική κολλητή φούστα που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους. Είναι μαύρη και πάει με τα πάντα. Θα την βρείτε μόνο στα H&M στην οικονομική τιμή των 7,99 ευρώ!

Μην την χάσετε, είναι ένα κομμάτι μπαλαντέρ. Φοριέται με τα πάντα και από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείς να την συνδυάσεις εύκολα με ένα πουλοβεράκι ή ένα φούτερ, ακόμα και με ένα πιο καλό μπλουζάκι ή πουκάμισο για τις βραδινές σου εξόδους!

Είναι ελαστική και κολακεύει τέλεια τις καμπύλες της κάθε γυναίκας, αγκαλιάζοντας τες σαν γάντι. Εμείς θα σας προτείναμε να την φορέσετε με αυτό το animal print μπλουζάκι από τα H&M, και να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Short jersey skirt
7,99 €

H&M: Το nude φόρεμα που θα λατρέψεις την εφαρμογή του έχει έκπτωση και κοστίζει μόλις 7 ευρώ!

Το nude φόρεμα κολακεύει τις καμπύλες το βρήκαμε στα H&M είναι σε έκπτωση και κοστίζει 7,95 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά όπως το πουλόβερ που ανακαλύψαμε για τις κρύες μέρες!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό φόρεμα σε nude χρώμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά. Είναι στενό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο σμιλεμένη και ελκυστική, ενώ η απόχρωση είναι η μεγαλύτερη τάση εδώ και δύο χρόνια!

Το στενό φόρεμα, είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για πολλές φάσεις της μέρας!

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή:

Stradivarius: Ανακαλύψαμε το ασύμμετρο φλοράλ τοπ που θα φέρει την άνοιξη στην ντουλάπα σου!

Μπορεί ο χειμώνας ημερολογιακά να είναι ακόμη εδώ, ο καιρός όμως μας κάνει να ταξιδεύουμε στην άνοιξη. Γι΄αυτό κι εμείς ανακαλύψαμε το μπλουζάκι που θα μεταφέρει την άνοιξη εκτός από το μυαλό και στην ντουλάπα σου.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για σένα τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion! Σήμερα, βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius ένα υπέροχο, ασύμμετρο φλοράλ μπλουζάκι που δεν μπορείς παρά να το λατρέψεις!

Φέτος, την τιμητική τους έχουν οι όγκοι και συγκεκριμένα τα φουσκωτά μανίκια που τα συναντάμε, σε μπλουζάκια, φορέματα και ζακέτες. Έτσι κι αυτό το μπλουζάκι παρ' όλο που είναι εφαρμοστό, έχει έναν ώμο με μανίκι με φραμπαλά και είναι αυτό που το κάνει άκρως θηλυκό. Ιδανικό συνδυασμός κατά τη γνώμη μας ένα mom fit τζιν σαν αυτό από τα καταστήματα Mango για να τονίσεις ακόμη περισσότερο την εφαρμογή του τοπ αλλά και τον γυμνό σου ώμο!

H&M: Το σατέν lingerie μπλουζάκι που αναδεικνύει την θηλυκή σας πλευρά! Κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr εντόπισε στα H&M το πιο θηλυκό μπλουζάκι που αναδεικνύει την γυναικεία σου πλευρά. Θα σε κάνει να νιώθεις σίγουρα πιο ελκυστική και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα!

Είναι το μπλουζάκι που όλες οι γυναίκες θέλουν και πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους. Μάλιστα έχει κάνει πάταγο τα τελευταία χρόνια και δεν βγαίνει από την μόδα. Αν δεν είσαι τόσο "τολμηρή", μπορείς να το φορέσεις μέσα από αυτό το φλοράλ πουκάμισο από τα H&M και να κάνεις ένα πιο ροαμντικό look!

Η σατέν υφή του που θυμίζει lingerie με την δαντέλα στο τελείωμα είναι αυτό που το κάνει να είναι ξεχωριστό και θηλυκό. Μην διστάσεις να το φορέσεις και το απόγευμα για έναν καφέ με ένα απλό τζιν και μποτάκια, ή ακόμα και το βράδυ με μια φούστα leather.

Σίγουρα τα βλέμματα ανδρών αλλά και γυναικών θα είναι στραμμένα πάνω σου! Βρες το σε τρια χρώματα, μαύρο, σκούρο κόκκινο και άσπρο και κάνε την επιλογή που σου ταιριάζει.

Satin top
19,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share