Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμός στα ZARA με αυτή την τσάντα shopper - Κοστίζει 17,99 από 29,95!

Τρέξτε να την αγοράσετε πριν εξαντληθεί!

14 Φεβρουαρίου 2020 09:36
Χαμός στα ZARA με αυτή την τσάντα shopper - Κοστίζει 17,99 από 29,95!

Θέλετε να αγοράσετε μια μεγάλη και οικονομική τσάντα; Εμείς σας βρήκαμε την κατάλληλη από τα ZARA και είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει. Κοστίζει μόνο 17,99 από 29,95!

Κοιτάζοντας τα special prices της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω στην μαύρη καπιτονέ τσάντα shopper, η οποία είναι βολική και μεγάλη. Ωστόσο, αν προτιμάτε ένα πιο μικρό τσαντάκι, σας προτείνουμε αυτό το πολυμορφικό από τα mango.

Πρόκειται για τσάντα σε σχέδιο shopper και μαύρο χρώμα. Καπιτονέ εξωτερικό μέρος με λεπτομέρεια με γαζιά με γεωμετρικά σχήματα. Ενσωματωμένη αφαιρούμενη τσάντα χιαστί με λουρί ώμου με αφαιρούμενη αλυσίδα και κλείσιμο με κουμπί σούστα. Λουριά ώμου. Εσωτερική επένδυση. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

Τσάντα shopper: Ύψος x Πλάτος x Βάθος 28 x 34 x 18 cm
Χιαστί: Ύψος x Πλάτος x Βάθος 10 x 16.5 x 0.5 cm

ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΧΙΑΣΤΙΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
17,99 EUR
-35%

ZARA: Η τσάντα σε μαύρο χρώμα που πρέπει να αγοράσεις! Είναι must φέτος!

Βρήκαμε για σένα την τέλεια μαύρη τσάντα από τα ZARA, που πρέπει να αγοράσεις... Είναι must φέτος! Πόσο κοστίζει;

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, καθημερινά βρίσκει για σένα τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς αλλά και τα καλύτερα αξεσουάρ που θα σε "βολέψουν" αρκετά. Αυτή τη φορά βρήκαμε την τσάντα shopper soft rock σε μαύρο χρώμα που θα ξεχωρίσει.

Πρόκειται για τσάντα σε σχέδιο shopper και μαύρο χρώμα. Φινίρισμα soft στην εξωτερική πλευρά με γαζιά με γεωμετρικά σχέδια. Λουριά ώμου με αλυσίδα από συνδυασμό υλικών. Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό. Κλείσιμο με λουρί και λεπτομέρεια μεταλλικό κομμάτι από παλαιωμένο ασήμι και μαγνητικό κούμπωμα. Κοστίζει 29,95 ευρώ.

ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER SOFT ROCKΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 6090/004

Φρενίτιδα στα ZARA με αυτό το ζεστό καπιτονέ μπουφάν Sorona! Κοστίζει 29,99 από 59,95!

Ο χειμώνας καλά κρατεί γι αυτό σας βρήκαμε το πιο ζεστό μπουφάν από τα Zara, που είναι σε έκπτωση. Στα καταστήματα επικρατεί ένας χαμός, καθώς κοστίζει 29,99 από 59,95!

Κοιτάζοντας τις τρομερές προσφορές της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το μπουφάν το οποίο θα το ευχαριστηθείτε. Αν όμως, θέλετε να πάρετε ένα πιο φθηνό μπουφάν θα σας προτείνουμε το μπουφάν parka με μόνο 20,99€ από τα H&M.

Πρόκειται για μακρύ μπουφάν από υδρόφοβο ύφασμα, με όρθιο γιακά με εσωτερικό με ύφασμα από συνθετική γούνα με απαλή υφή. Ρυθμιζόμενη και αποσπώμενη κουκούλα με αφαιρούμενη λεπτομέρεια από συνθετική γούνα. Μανίκι με τελείωμα σε θηλιά και μανσέτα με ριπ στο εσωτερικό. Λεπτομέρεια με θηλιά προσαρμογής στη μέση. Μπροστινές τσέπες με ρέλι και κουμπί σούστα. Κλείσιμο στο μπροστινό μέρος με μεταλλικό φερμουάρ.


ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ SORONA ® DUPONT™ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
59,95 EUR
29,99 EUR

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share