Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Bershka: Βρήκαμε το απόλυτο cropped πουκάμισο με δερμάτινη όψη με λιγότερο από 20€!

Το απόλυτο best seller της χρονιάς!

13 Φεβρουαρίου 2020 16:30
Bershka: Βρήκαμε το απόλυτο cropped πουκάμισο με δερμάτινη όψη με λιγότερο από 20€!

Βρήκαμε το απόλυτο cropped πουκάμισο με δερμάτινη όψη με λιγότερο από 20 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει καθημερινά για εσάς τα πιο στυλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα In fashion! Έτσι και σήμερα βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το απόλυτο must have πουκάμισο που κυκλοφορεί στην αγορά.

Έχει δερμάτινη όψη, κάτι το οποίο τη φετινή σεζόν είναι το απόλυτο ύφασμα και φυσικά είναι ότι πιο διαχρονικό μιας και τα δερμάτινα τζάκετ δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα!

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς θα ήταν με ένα ξεφτισμένο mom fit τζιν και τς αγαπημένες σου γόβες για να φτάσεις τη θηλυκότητα και το sexiness σου στα ύψη!

Μια μικρή περιγραφή για το πουκάμισο:

Πουκάμισο cropped με όψη δέρματος
ΑΝΑΦ. 0701/880/800 19.99 €

Stradivarius: Βρήκαμε το πιο σέξι πουκάμισο με διάφανα μανίκια με 50% έκπτωση!

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη θέλει να είναι πάντα in fashion και να φοράει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς. Γι' αυτό λοιπόν το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς καθημερινά τα πιο στιλάτα και παράλληλα οικονομικά κομμάτια.

Η διαφάνεια είναι η απόλυτη τάση αυτής της σεζόν και τη συναντάμε σε διάφορα ρούχα, μερικά τα ξεχωρίσαμε και τα λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή όπως αυτή την μπλούζα από τα καταστήματα Zara αλλά και το πουκάμισο που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα από τα καταστήματα Stradivarius.

Το πουκάμισο αυτό είναι φτιαγμένα από ποπλίνα και οργάντζα και χαρίζει ένα ρομαντικό αλλά και ταυτόχρονα σέξι look! Το βρήκαμε σε έκπτωση -50% και κοστίζει μόλις 12,99 € κι επειδή σίγουρα δεν είμαστε οι μόνες που το ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά... Τρέξτε να το προλάβετε πριν εξαντληθεί!

Μια μικρή περιγραφή για το πουκάμισο:

ΑΝΑΦ. 6198/777-I2019
Πουκάμισο από ποπλίνα και οργάντζα
12,99 €
25,99 €
-50%

Mango: Βρήκαμε το πουλόβερ που προκαλεί φρενίτιδα στα μαγαζιά! Κοστίζει μόνο 9,99!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για σένα το τέλειο πουλόβερ από τα Mango, που σίγουρα θες να έχεις στη ντουλάπα σου. Είναι εκρού και πάει με τα πάντα. Θα το βρεις μόνο με 9,99 ευρώ!

Μην χάσεις αυτή την ευκαιρία, διότι είναι ένα κομμάτι που μπορείς να το φοράς με τα πάντα, όπως για παράδειγμα με αυτή τη φούστα, εξίσου από τα Mango.

Είναι ελαστική και κολακεύει τέλεια όλες τις γυναίκες! Πρόκειται για μπλούζα με ύφασμα από χοντρή πλέξη. Λαιμός στρογγυλός. Μακρύ μανίκι. Τελειώματα λάστιχο. Με ανάγλυφη υφή. Από 22,99 κοστίζει 9,99 €!

Mango: Εντοπίσαμε την πολυμορφική τσάντα με εφέ δέρματος pebbled! Κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr εντόπισε στα Mango την πιο στιλάτη τσάντα, που είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Είναι πρωτοποριακή με το σουρωμένο λουράκι, και πάει με τα πάντα!

Μπορείτε να την κρατάτε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να ξεχωρίσετε, χάρη στην ιδιαίτερη όψη της. Σίγουρα είναι μια τσάντα που θα δούμε να "παίζει " πολύ από την νέα σεζόν. Μπορείτε να το συνδυάσετε με αυτό το σακάκι- φόρεμα, και να δημιουρήσετε την πιο stylish εμφάνιση!

Φορέστε την ακόμα και μέσα στην πόλη και νιώστε ασφάλεια μιας και κλείνει με φερμουάρ εύκολα, και προστατεύονται τα προσωπικά σας αντικείμενα!

H&M: Βρήκαμε την κλασική κολλητή φούστα που αγκαλιάζει τέλεια τις καμπύλες! Κοστίζει μόλις 7,99 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr βρήκε την κλασική κολλητή φούστα που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους. Είναι μαύρη και πάει με τα πάντα. Θα την βρείτε μόνο στα H&M στην οικονομική τιμή των 7,99 ευρώ!

Μην την χάσετε, είναι ένα κομμάτι μπαλαντέρ. Φοριέται με τα πάντα και από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείς να την συνδυάσεις εύκολα με ένα πουλοβεράκι ή ένα φούτερ, ακόμα και με ένα πιο καλό μπλουζάκι ή πουκάμισο για τις βραδινές σου εξόδους!

Είναι ελαστική και κολακεύει τέλεια τις καμπύλες της κάθε γυναίκας, αγκαλιάζοντας τες σαν γάντι. Εμείς θα σας προτείναμε να την φορέσετε με αυτό το animal print μπλουζάκι από τα H&M, και να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Short jersey skirt
7,99 €

ΤΣΑΝΤΑ M--
REF. 67014417-RAMON-LMΙσχύουσα τιμή19,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share