Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανικός στα ZARA με αυτό το φόρεμα - Έχει ανάγλυφο ύφασμα και τιμή σοκ!

Μην το χάσετε!

13 Φεβρουαρίου 2020 08:21
Πανικός στα ZARA με αυτό το φόρεμα - Έχει ανάγλυφο ύφασμα και τιμή σοκ!

Βρήκαμε το τέλειο φόρεμα με ανάγλυφο ύφασμα από τα ZARA που θα σε ξετρελάνει. Ανήκει στις προσφορές και έχει σούπερ τιμή. Μην χάσετε την ευκαιρία.

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε το μαύρο-πράσινο φόρεμα που θα φοράτε από το πρωί έως το βράδυ! Είτε είστε στη δουλειά, είτε για ένα χαλαρό ποτό. Μάλιστα, επειδή σας σκεφτόμαστε, έχουμε να σας προτείνουμε και μοναδικές μπότες από τα Stradivarius, για να ολοκληρώσετε το στιλ σας.

Πρόκειται για κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα με λάστιχο και βολάν. Λεπτομέρεια λάστιχο στη μέση. Κοστίζει 9,99 από 19,95!

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΥΦΑΣΜΑ ΚΑΙ ΒΟΛΑΝΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
9,99 EUR
-45%

ZARA: Το πλεκτό μίντι φόρεμα που θα σε κάνει φινετσάτη κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Βρήκαμε στα ZARA το πλεκτό μίντι φόρεμα που θα σε κάνει φινετσάτη κοστίζει μόνο 19,95 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, προτείνει πάντα ό,τι είναι κομψό και για αυτό ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά όπως το πουκάμισο που ανακαλύψαμε πρόσφατα!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό φόρεμα στο χρώμα της άμμου που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά. Είναι στενό και ζιβάγκο κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο σμιλεμένη και ελκυστική, ενώ η απόχρωση είναι η μεγαλύτερη τάση εδώ και δύο χρόνια!

Το στενό φόρεμα, είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για πολλές φάσεις της μέρας!

Μπορείς να το συνδυάσεις με μποτάκια, sneakers ή και με αρβυλάκια σαν και αυτά που σου είχαμε προτείνει εμείς πρόσφατα!

Μια μικρή περιγραφή:

Πλεκτό μίντι φόρεμα με όρθιο γιακά και χωρίς μανίκια.

ΠΛΕΚΤΟ ΜΙΝΤΙ ΦΟΡΕΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ - 5536/020

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share