Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Stradivarius: Βρήκαμε το καπιτονέ τσαντάκι που πρέπει να αγοράσετε! Κοστίζει 12,99!

Φρενίτιδα στα καταστήματα!

11 Φεβρουαρίου 2020 14:02
Stradivarius: Βρήκαμε το καπιτονέ τσαντάκι που πρέπει να αγοράσετε! Κοστίζει 12,99!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, έχει να σας προτείνει ένα καπιτονέ τσαντάκι από τα Stradivarius. Είναι σε σούπερ τιμή αφού κοστίζει μόνο 12,99!

Κοιτάζοντας τα αξεσουάρ του stradivarius, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το καπιτονέ μαύρο τσαντάκι, το οποίο και μπορείτε να φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα, ενώ μάλιστα μπορείτε να το πάρετε και στο γραφείο.

Aν το θέλετε πρέπει να το αγοράσετε πριν βγει sold out. Αν πάλι δε θέλετε να αγοράσετε τσαντάκι, αλλά σακίδιο μπορείτε να δείτε αυτό από τα mango.

Stradivarius: Το μακρύ πλισέ σακάκι κοστίζει τώρα μόλις 12,99 €! Φοριέται και σαν φόρεμα!

Τι πιο θηλυκό από ένα σακάκι που φοριέται σαν φόρεμα; Το Athensmagazine.gr βρήκε στα Stradivarius το καλύτερο σακάκι, που είναι ο ορισμός του ανδρόγυνου, το οποίο κοστίζει μόλις 12,99 ευρώ!

Μπορείς να το φορέσεις και σαν απλό σακάκι με παντελόνι ή να κάνεις εντύπωση στην βραδινή σου έξοδο, φορώντας απλά και μόνο το πάνω μέρος με μια ψηλή μπότα πάνω από το γόνατο! Αν είσαι πιο ρομαντική ωστόσο, έχουμε να σου προτείνουμε αυτό το ονειρεμένο μίντι φόρεμα, μιας και το σακάκι θα δημιουργήσει ένα πιο δυναμικό look!

Μην χάσεις την ευκαιρία να το κάνεις δικό σου, μιας και θα τραβήξεις σίγουρα όλα τα βλέμματα πάνω σου, ενώ θα δημιουργήσεις το απόλυτο στιλ! Δοκίμασε να πιάσεις τα μαλλιά σου μια χαμηλή αλογοουρά και να βάλεις έντονα αξεσουάρ με κόκκινο πάντα κραγιόν!

ΑΝΑΦ. 5918/648-I2019
Μακρύ ριγέ σακάκι
12,99 €

Stradivarius: Βρήκαμε το πιο σέξι πουκάμισο με διάφανα μανίκια με 50% έκπτωση!

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη θέλει να είναι πάντα in fashion και να φοράει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς. Γι' αυτό λοιπόν το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς καθημερινά τα πιο στιλάτα και παράλληλα οικονομικά κομμάτια.

Η διαφάνεια είναι η απόλυτη τάση αυτής της σεζόν και τη συναντάμε σε διάφορα ρούχα, μερικά τα ξεχωρίσαμε και τα λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή όπως αυτή την μπλούζα από τα καταστήματα Zara αλλά και το πουκάμισο που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα από τα καταστήματα Stradivarius.

Το πουκάμισο αυτό είναι φτιαγμένα από ποπλίνα και οργάντζα και χαρίζει ένα ρομαντικό αλλά και ταυτόχρονα σέξι look! Το βρήκαμε σε έκπτωση -50% και κοστίζει μόλις 12,99 € κι επειδή σίγουρα δεν είμαστε οι μόνες που το ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά... Τρέξτε να το προλάβετε πριν εξαντληθεί!

Μια μικρή περιγραφή για το πουκάμισο:

ΑΝΑΦ. 6198/777-I2019
Πουκάμισο από ποπλίνα και οργάντζα
12,99 €
25,99 €
-50%

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share