Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρενίτιδα στα Mango γι αυτό το πλεκτό πουλόβερ που κοστίζει 12,99 από 29,99!

Μην χάσετε την ευκαιρία!

10 Φεβρουαρίου 2020 13:28
Φρενίτιδα στα Mango γι αυτό το πλεκτό πουλόβερ που κοστίζει 12,99 από 29,99!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για εσάς το τέλειο πλεκτό πουλόβερ από τα Mango, το οποίο είναι σε έκπτωση. Κοστίζει 12,99 από 29,99! Τρέξτε να το αγοράσετε...

Ψάχνοντας τις προσφορές της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το μπλε πουλόβερ, το οποίο μπορείτε να το συνδυάσετε με αυτό το τζιν, εξίσου από τα Mango.

Πρόκειται για ένα άνετο oversize πουλόβερ το οποίο ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Δείτε μια μικρή περιγραφή:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Σχέδιο oversize. Ύφασμα πλεκτό. Zιβάγκo. Μακρύ μανίκι. Τελειώματα λάστιχο.

Μήκος πλάτης 72.0 cm.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟ
Composition: 63% acrylic,28% polyamide,7% wool,2% elastane

Mango: Βρήκαμε το πουλόβερ που προκαλεί φρενίτιδα στα μαγαζιά! Κοστίζει μόνο 9,99!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για σένα το τέλειο πουλόβερ από τα Mango, που σίγουρα θες να έχεις στη ντουλάπα σου. Είναι εκρού και πάει με τα πάντα. Θα το βρεις μόνο με 9,99 ευρώ!

Μην χάσεις αυτή την ευκαιρία, διότι είναι ένα κομμάτι που μπορείς να το φοράς με τα πάντα, όπως για παράδειγμα με αυτή τη φούστα, εξίσου από τα Mango.

Είναι ελαστική και κολακεύει τέλεια όλες τις γυναίκες! Πρόκειται για μπλούζα με ύφασμα από χοντρή πλέξη. Λαιμός στρογγυλός. Μακρύ μανίκι. Τελειώματα λάστιχο. Με ανάγλυφη υφή. Από 22,99 κοστίζει 9,99 €!

Mango: Το απόλυτο πουλόβερ σιθρού που θα απογειώσει το style σου! Είναι σε έκπτωση!

Το Athensmagazine.gr βρήκε στα Mango το πιο μοδάτο και θηλυκό πουλόβερ που θα απογειώσει το στιλ σου. Είναι σιθρού και πάει με τα πάντα!

Ένα πουλόβερ λοιπόν μπορεί να γίνει και σιθρού και να φοριέται στις βραδινές εξόδους, αλλά και στι πρωινές, όπως άλλωστε συνηθίζεται να φοριέται. Είναι σε έκπτωση για αυτό τρέξτε να το προλάβετε!

Συνδύασε το με ένα παντελόνι καμπάνα μαύρο, ή αυτό το ξεφτισμένο mom fit πανμτελόνι για πιο stylish εμφανίσεις, ή με μια μακριά πλισέ φούστα. Όπως και τα έχει θα αναδείξει την σιλουέτα, ενώ θα παραμένεις σικ και ελκυστική!

Πουλόβερ σιθρού
REF. 57064381-NONAME-LM

Αρχική τιμή με διαγραφή39,99 €

Ισχύουσα τιμή29,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share