Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ZARA: Ουρές γι αυτό το καπιτονέ μπουφάν. Κοστίζει μόνο 39,99 από 69,95!

Μην χάσετε την ευκαιρία!

10 Φεβρουαρίου 2020 08:46
ZARA: Ουρές γι αυτό το καπιτονέ μπουφάν. Κοστίζει μόνο 39,99 από 69,95!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για σένα το τέλειο καπιτονέ μπουφάν από τα Zara. Είναι σε έκπτωση και κοστίζει 39,99 από 69,95! Μην χάσεις αυτή την ευκαιρία.

Κοιτάζοντας τα special price της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το πράσινο-γαλάζιο μπουφάν το οποίο είναι άνετο και ζεστό. Ωστόσο, αν θεωρείτε πως είναι ακριβό, έχουμε να σας προτείνουμε το μπουφάν parka με μόνο 20,99€ από τα H&M.

Πρόκειται για παλτό με όρθιο γιακά με κουκούλα που προσαρμόζεται με κορδόνι και μακρύ μανίκι. Μπροστινές τσέπες με ρέλι και φερμουάρ. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπιά σούστες.

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
69,95 EUR39,99 EUR-40%
ΠΡΑΣΙΝΟ-ΓΑΛΑΖΙΟ - 8073/047

ZARA: Θα τρελαθείς! Το παλτό που το φοράς και από τις δύο όψεις! Έχεις γούνα και water repellent σε 1!

Βρήκαμε το ένα παλτό από τα ZARA που θα σε ξετρελάνει! το φοράς και από τις δύο όψεις! Έχεις γούνα και αδιάβροχο σε 1!

Μιας και το κρύο πλέον είναι τσουχτερό, τα παλτό και τα μπουφάν αποτελούν κύριο κομμάτι στην ντουλάπα μας γι' αυτό και θέλουμε τα πιο σικάτα, τα πιο στιλάτα και τα πιο οικονομικά πόσο μάλλον αν μπορούμε να συνδυάσουμε γούνα και αδιάβροχο μαζί!

Το παλτό που βρήκε για σένα σήμερα το Athensmagazine.gr δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από αυτό που αποτελεί την επιτομή του στιλ για τη φετινή σεζόν.

Μπορείς να το συνδυάσεις με κάθε σου εμφάνιση αφού το φοράς από όποια όψη ταιριάζει στο look σου. Για εμάς, θα μπορούσες κάλλιστα να το φορέσεις με ένα ωραίο φόρεμα σαν αυτή από τα καταστήματα ZARA ολοκληρώνοντας το σύνολό σου!

Μια μικρή περιγραφή:

Παρκά ντουμπλ φας water repellent από τη μία πλευρά και με όψη γούνας από την άλλη. Όρθιος γιακάς με ρυθμιζόμενη κουκούλα και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Ελαστικό κορδόνι προσαρμογής στη μέση. Τσέπες με καπάκι και κουμπί σούστα και θερμική εσωτερική επένδυση.

ΠΑΡΚΑ WATER REPELLENT ΝΤΟΥΜΠΛ ΦΑΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
59,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 3427/209

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share