Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός στα Mango: Το κλασικό δερμάτινο μπουφάν που όλες οι γυναίκες αγαπάνε μόλις 29,99€ από 80€!

Δεν πρέπει να το χάσετε!

9 Φεβρουαρίου 2020 16:30
Χαμός στα Mango: Το κλασικό δερμάτινο μπουφάν που όλες οι γυναίκες αγαπάνε μόλις 29,99€ από 80€!

Το κλασικό δερμάτινο μπουφάν που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Το Athensmagazine.gr εντόπισε το καλύτερο σε σχέση τιμής-ποιότητας και βρίσκεται στα Mango!

Τρέξε στο κοντινότερο κατάστημα να το προλάβεις πριν εξαντληθεί. Τα δερμάτινα είναι ένα κομμάτι μπαλαντέρ, μιας και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, και πάνε με τα πάντα. Μπορείς να το φορέσεις με αυτή την πολυμορφική δερμάτινη τσάντα από τα Mango, για ένα total leather look.

Δίνουν ένα δυναμικό look και φοριούνται ακόμα και με φορέματα, σε συνδυασμό με ένα χαμηλό μποτάκι ή ακόμα και με ψηλές μπότες. Μπορείς να δημιουργήσεις ποικίλλες εμφανίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου, όπου και αν είσαι!

Μπουφάν biker δερμάτινο
REF. 53053709-TEXAS5-LM

Αρχική τιμή με διαγραφή79,99 €

Ισχύουσα τιμή29,99 €

Mango: Βρήκαμε το πουλόβερ που προκαλεί φρενίτιδα στα μαγαζιά! Κοστίζει μόνο 9,99!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για σένα το τέλειο πουλόβερ από τα Mango, που σίγουρα θες να έχεις στη ντουλάπα σου. Είναι εκρού και πάει με τα πάντα. Θα το βρεις μόνο με 9,99 ευρώ!

Μην χάσεις αυτή την ευκαιρία, διότι είναι ένα κομμάτι που μπορείς να το φοράς με τα πάντα, όπως για παράδειγμα με αυτή τη φούστα, εξίσου από τα Mango.

Είναι ελαστική και κολακεύει τέλεια όλες τις γυναίκες! Πρόκειται για μπλούζα με ύφασμα από χοντρή πλέξη. Λαιμός στρογγυλός. Μακρύ μανίκι. Τελειώματα λάστιχο. Με ανάγλυφη υφή. Από 22,99 κοστίζει 9,99 €!

Mango: Εντοπίσαμε την πολυμορφική τσάντα με εφέ δέρματος pebbled! Κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr εντόπισε στα Mango την πιο στιλάτη τσάντα, που είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Είναι πρωτοποριακή με το σουρωμένο λουράκι, και πάει με τα πάντα!

Μπορείτε να την κρατάτε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να ξεχωρίσετε, χάρη στην ιδιαίτερη όψη της. Σίγουρα είναι μια τσάντα που θα δούμε να "παίζει " πολύ από την νέα σεζόν. Μπορείτε να το συνδυάσετε με αυτό το σακάκι- φόρεμα, και να δημιουρήσετε την πιο stylish εμφάνιση!

Φορέστε την ακόμα και μέσα στην πόλη και νιώστε ασφάλεια μιας και κλείνει με φερμουάρ εύκολα, και προστατεύονται τα προσωπικά σας αντικείμενα!

H&M: Βρήκαμε την κλασική κολλητή φούστα που αγκαλιάζει τέλεια τις καμπύλες! Κοστίζει μόλις 7,99 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr βρήκε την κλασική κολλητή φούστα που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους. Είναι μαύρη και πάει με τα πάντα. Θα την βρείτε μόνο στα H&M στην οικονομική τιμή των 7,99 ευρώ!

Μην την χάσετε, είναι ένα κομμάτι μπαλαντέρ. Φοριέται με τα πάντα και από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείς να την συνδυάσεις εύκολα με ένα πουλοβεράκι ή ένα φούτερ, ακόμα και με ένα πιο καλό μπλουζάκι ή πουκάμισο για τις βραδινές σου εξόδους!

Είναι ελαστική και κολακεύει τέλεια τις καμπύλες της κάθε γυναίκας, αγκαλιάζοντας τες σαν γάντι. Εμείς θα σας προτείναμε να την φορέσετε με αυτό το animal print μπλουζάκι από τα H&M, και να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Short jersey skirt
7,99 €

ΤΣΑΝΤΑ M--
REF. 67014417-RAMON-LMΙσχύουσα τιμή19,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share