Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Φρενίτιδα στα καταστήματα γι αυτή τη φούστα! Κοστίζει 25,95!

Τρομερή ευκαιρία!

9 Φεβρουαρίου 2020 08:53
ZARA: Φρενίτιδα στα καταστήματα γι αυτή τη φούστα! Κοστίζει 25,95!

Βρήκαμε για εσάς την τέλεια φούστα από τα Zara, που σίγουρα θα θέλετε να αγοράσετε! Έχει προκαλέσει φρενίτιδα στα μαγαζιά καθώς κοστίζει μόνο 25,95 ευρώ.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτή την μίνι μαύρη φούστα με υφή δέρματος, την οποία και μπορείτε να συνδυάσετε με αυτό το σικ πουκάμισο, εξίσου από τα Zara.

Πρόκειται για κοντή ψηλόμεση φούστα με 5 τσέπες. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπί. Είμαστε σίγουροι ότι θα ξετρελαθείτε.

ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΥΦΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΜΑΥΡΟ

ZARA: Βρήκαμε την τέλεια εμπριμέ φούστα με λουλούδια! Είναι σε έκπτωση και κοστίζει 15,99!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε την τέλεια εμπριμέ φούστα με λουλούδια από τα Zara! Ανήκει στις προσφορές και κοστίζει μόνο 15,99!

Κοιτάζοντας τις εκπτώσεις στα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε μια καταπληκτική φούστα, την οποία και μπορείτε να συνδυάσετε με αυτά τα μποτάκια, εξίσου από τα Zara.

Πρόκειται για ριχτή φούστα με διακοσμητικά φοδραρισμένα κουμπιά στη μπροστινή πλευρά. Σκίσιμο μπροστά και πίσω στο κάτω μέρος. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

ΦΟΥΣΤΑ ΕΜΠΡΙΜΕ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 29,95 EUR τώρα 15,99 EUR -45%
ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ

ZARA: Το πουλόβερ oversized με μαλλί που πρέπει να αγοράσεις! Κοστίζει 15,99!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για σένα το τέλειο πουλόβερ oversized με μαλλί από τα Zara, που σίγουρα θες! Ανήκει στις προσφορές και κοστίζει 15,99 ευρώ!

Κοιτάζοντας τα special price της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το γκρι πουλόβερ, το οποίο φοριέται από το πρωί έως το βράδυ και μπορείς να το συνδυάζει με αυτό το τζιν, εξίσου από τα Zara. Βέβαια, εκτός από το τζιν, μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια και με αυτό το παλτό που το φοράς και από τις δύο όψεις.

Πρόκειται για Φαρδύ πλεκτό πουλόβερ από ύφασμα με μείγμα μαλλιού και αλπακά, με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Κάτω μέρος με ανοίγματα στα πλάγια.

ΠΟΥΛΟΒΕΡ OVERSIZED ME ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΑΛΠΑΚΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR15,99 EUR-45%
ΓΚΡΙ - 6873/138

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share