Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Mango: Βρήκαμε την τσάντα με διπλό χερούλι που ταιριάζει σε κάθε σου εμφάνιση! Κοστίζει 19,99!

Αγόρασε την πριν βγει sold out!

8 Φεβρουαρίου 2020 14:42
Mango: Βρήκαμε την τσάντα με διπλό χερούλι που ταιριάζει σε κάθε σου εμφάνιση! Κοστίζει 19,99!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr σου βρήκε την τέλεια τσάντα από τα Mango που κοστίζει μόνο 19,99 €! Μόλις την δεις θα καταλάβεις, ότι πρέπει να την αγοράσεις, διότι ταιριάζει σε κάθε σου εμφάνιση!

Κοιτάζοντας τις τσάντες του Mango, "πέσαμε" πάνω σε αυτή την τσάντα με διπλό χερούλι. Αν την παρατηρήσεις, θα καταλάβεις ότι είναι αρκετά μεγάλη για να χωράει όλα σου τα πράγματα, αλλά παράλληλα είναι και σικ. Αν όμως θέλεις μια πιο μικρή δες την πολυμορφική τσάντα με εφέ δέρματος pebbled.

Δες μια μικρή περιγραφή:

Σχέδιο τετράγωνο. Δύσκαμπτο σχέδιο. Κοντό χερούλι. Μακρύ ρυθμιζόμενο λουρί. Κλείσιμο με φερμουάρ.

27.0x20.0x12.0cm (ΜήκοςxΎψοςxΦάρδος).

Mango: Βρήκαμε το πουλόβερ που προκαλεί φρενίτιδα στα μαγαζιά! Κοστίζει μόνο 9,99!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για σένα το τέλειο πουλόβερ από τα Mango, που σίγουρα θες να έχεις στη ντουλάπα σου. Είναι εκρού και πάει με τα πάντα. Θα το βρεις μόνο με 9,99 ευρώ!

Μην χάσεις αυτή την ευκαιρία, διότι είναι ένα κομμάτι που μπορείς να το φοράς με τα πάντα, όπως για παράδειγμα με αυτή τη φούστα, εξίσου από τα Mango.

Είναι ελαστική και κολακεύει τέλεια όλες τις γυναίκες! Πρόκειται για μπλούζα με ύφασμα από χοντρή πλέξη. Λαιμός στρογγυλός. Μακρύ μανίκι. Τελειώματα λάστιχο. Με ανάγλυφη υφή. Από 22,99 κοστίζει 9,99 €!

Mango: Ουρές για αυτό το φόρεμα- σακάκι! Είναι σε έκπτωση και κάνει μόνο 19,99 ευρώ!

Θέλετε να κάνετε εντύπωση και να ξεχωρίσετε μέσα στα πλήθη; Το Athensmagazine.gr σας έχει την λύση! Βρήκαμε στα Mango το πιο σικ και θηλυκό φόρεμα- σακάκι και μάλιστα στην πιο προσιτή τιμή!

Μπορείτε να το φορέσετε κυριολεκτικά πανού και να κάνετε την διαφορά. Συνδυάζεται με ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο ή ένα απλό πέδιλο και να βγείτε για ένα ποτό το βράδυ!

Μια ακόμα επιλογή είναι να το "κατεβάσετε", ώστε να φοριέται και το απόγευμα με ένα σνίκερ και ένα φαρδύ παλτό, όπως αυτό το γούνινο από τα Mango.

Η λεπτομέρεια με την ζώνη θα σας δώσει την ένταση που χρειάζεστε στην μέση για να είστε το απόλυτο θηλυκό. Δεν είναι καθόλου προκλητικό, παρόλο που έχει λαιμόκοψη φαρδιά, μιας και έχει μια πινελιά από το ανδρόγυνο στιλ!

Φόρεμα εμπριμέ ζώνη
REF. 53085734-MILA-LM

Ισχύουσα τιμή19,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share