Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Θα τρελαθείς! Το παλτό που το φοράς και από τις δύο όψεις! Έχεις γούνα και water repellent σε 1!

Είναι απίστευτα βολικό και οικονομικό!

7 Φεβρουαρίου 2020 08:15
ZARA: Θα τρελαθείς! Το παλτό που το φοράς και από τις δύο όψεις! Έχεις γούνα και  water repellent σε 1!

Βρήκαμε το ένα παλτό από τα ZARA που θα σε ξετρελάνει! το φοράς και από τις δύο όψεις! Έχεις γούνα και αδιάβροχο σε 1!

Μιας και το κρύο πλέον είναι τσουχτερό, τα παλτό και τα μπουφάν αποτελούν κύριο κομμάτι στην ντουλάπα μας γι' αυτό και θέλουμε τα πιο σικάτα, τα πιο στιλάτα και τα πιο οικονομικά πόσο μάλλον αν μπορούμε να συνδυάσουμε γούνα και αδιάβροχο μαζί!

Το παλτό που βρήκε για σένα σήμερα το Athensmagazine.gr δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από αυτό που αποτελεί την επιτομή του στιλ για τη φετινή σεζόν.

Μπορείς να το συνδυάσεις με κάθε σου εμφάνιση αφού το φοράς από όποια όψη ταιριάζει στο look σου. Για εμάς, θα μπορούσες κάλλιστα να το φορέσεις με ένα ωραίο φόρεμα σαν αυτή από τα καταστήματα ZARA ολοκληρώνοντας το σύνολό σου!

Μια μικρή περιγραφή:

Παρκά ντουμπλ φας water repellent από τη μία πλευρά και με όψη γούνας από την άλλη. Όρθιος γιακάς με ρυθμιζόμενη κουκούλα και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Ελαστικό κορδόνι προσαρμογής στη μέση. Τσέπες με καπάκι και κουμπί σούστα και θερμική εσωτερική επένδυση.

ΠΑΡΚΑ WATER REPELLENT ΝΤΟΥΜΠΛ ΦΑΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
59,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 3427/209

Bershka: Βρήκαμε το απόλυτο μποτάκι της σεζόν με 30% έκπτωση!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για σένα τα πιο στιλάτα, μοντέρνα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς. Σήμερα, λοιπόν, επιλέξαμε να σου δείξουμε ένα ζευγάρι μποτάκια που σίγουρα θα λατρέψεις!

Θα τα βρεις στα καταστήματα Bershka με 30% έκπτωση! Είναι τα μποτάκια που έχουν αγαπήσει όλες οι influencers και δεν μπορούν να τα αποχωριστούν, φυσικά και δεν τους δίνουμε άδικο μιας και εκτός από άνετα είναι απόλυτα κομψά!

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς για μια πιο ροκ βραδινή εμφάνιση θα ήταν με μια πλισέ φούστα από τούλι σαν αυτή που σου βρήκαμε από τα καταστήματα Stradivarius μιας και η μόδα τα τελευταία χρόνια προστάζει να αποχωριστείς τα ψηλοτάκουνα σου και να ενστερνιστείς την άνεση στα πόδια σου είτε με αθλητικά είτε με τα άνετα μποτάκια σου!

Μια μικρή περιγραφή για τα μποτάκια:

Μποτίνια με τρακτερωτή πλατφόρμα και ανάγλυφο animal print
Ύψος πλατφόρμας: 5 cm.

ΑΝΑΦ. 1214/560/040

39.99 €27.99 €30%

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share