Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Stradivarius: Βρήκαμε το ψηλόμεσο κόκκινο παντελόνι ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Κάνει λιγότερο από 20 ευρώ!

Ταιριάζει γάντι στην ημέρα!

6 Φεβρουαρίου 2020 17:00
Stradivarius: Βρήκαμε το ψηλόμεσο κόκκινο παντελόνι ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Κάνει λιγότερο από 20 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το παντελόνι που θα μπορέσεις να φορέσεις άνετα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ και θα το βρεις στα Stradivarius!

Δεν φοριέται προφανώς μόνο αυτή την "ερωτική" ημέρα, αλλά σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Λόγω του κόκκινου χρώματος του και της δερμάτινης υφής του, μπορούμε να σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Αν είσαι ωστόσο πιο ρομαντική μπορείς να διαλέξει αυτό το μίντι φόρεμα με δαντέλα!

Θα το βρείτε και σε άλλα τρία χρώματα, καραμελέ, μαύρο και πράσινο. Συνδύασετε το με ένα απλό κορμάκι μαύρο ή με δαντέλα και τρέλανε το σύντροφό σου!

ΑΝΑΦ. 4509/721-V2020
Ψηλόμεσο παντελόνι με coating
19,99 €

Bershka: Βρήκαμε το απόλυτο μποτάκι της σεζόν με 30% έκπτωση!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για σένα τα πιο στιλάτα, μοντέρνα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς. Σήμερα, λοιπόν, επιλέξαμε να σου δείξουμε ένα ζευγάρι μποτάκια που σίγουρα θα λατρέψεις!

Θα τα βρεις στα καταστήματα Bershka με 30% έκπτωση! Είναι τα μποτάκια που έχουν αγαπήσει όλες οι influencers και δεν μπορούν να τα αποχωριστούν, φυσικά και δεν τους δίνουμε άδικο μιας και εκτός από άνετα είναι απόλυτα κομψά!

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς για μια πιο ροκ βραδινή εμφάνιση θα ήταν με μια πλισέ φούστα από τούλι σαν αυτή που σου βρήκαμε από τα καταστήματα Stradivarius μιας και η μόδα τα τελευταία χρόνια προστάζει να αποχωριστείς τα ψηλοτάκουνα σου και να ενστερνιστείς την άνεση στα πόδια σου είτε με αθλητικά είτε με τα άνετα μποτάκια σου!

Μια μικρή περιγραφή για τα μποτάκια:

Μποτίνια με τρακτερωτή πλατφόρμα και ανάγλυφο animal print
Ύψος πλατφόρμας: 5 cm.

ΑΝΑΦ. 1214/560/040

39.99 €27.99 €30%

ZARA: Το πλεκτό μίντι φόρεμα που θα σε κάνει φινετσάτη κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Βρήκαμε στα ZARA το πλεκτό μίντι φόρεμα που θα σε κάνει φινετσάτη κοστίζει μόνο 19,95 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, προτείνει πάντα ό,τι είναι κομψό και για αυτό ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά όπως το πουκάμισο που ανακαλύψαμε πρόσφατα!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό φόρεμα στο χρώμα της άμμου που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά. Είναι στενό και ζιβάγκο κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο σμιλεμένη και ελκυστική, ενώ η απόχρωση είναι η μεγαλύτερη τάση εδώ και δύο χρόνια!

Το στενό φόρεμα, είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για πολλές φάσεις της μέρας!

Μπορείς να το συνδυάσεις με μποτάκια, sneakers ή και με αρβυλάκια σαν και αυτά που σου είχαμε προτείνει εμείς πρόσφατα!

Μια μικρή περιγραφή:

Πλεκτό μίντι φόρεμα με όρθιο γιακά και χωρίς μανίκια.

ΠΛΕΚΤΟ ΜΙΝΤΙ ΦΟΡΕΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ - 5536/020

Stradivarius: Το αξεσουάρ μαλλιών που είναι must για φέτος κάνει μόλις 3,99 ευρώ!

Θέλετε να διακοσμήσετε τα μαλλιά σας; Είναι γνωστό ότι οι κορδέλες και οι στέκες είναι must αξεσουάρ για φέτος. Έτσι το Athensmagazine.gr στα Stradivarius βρήκε το πιο ωραίο και οικονομικό αξεσουάρ μαλλιών, για να μην χρειάζεστε κομμωτήριο!

Μπορείτε να φτιάξετε τα μαλλιά σας στο λεπτό και να δώσετε στο look σας παραπάνω στιλ. Δεν είναι άλλο από έναν βελούδινιο φιόγκο, που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σας.

Τι πιο κομψό υπάρχει από έναν φιόγκο; Πείτε αντίο στα απλά κοκαλάκλια, δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε. Μπορείτε να το φορέσετε και σε μια βραδινή έξοδο με ένα φόρεμα, αλλά και με κουστούμι στην δουλειά σας. Δεν υπάρχει περιορισμός, και βέβαια πάει τέλεια με ένα πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια!

ΑΝΑΦ. 0217/009-I2019
Βελούδινος φιόγκος
3,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share