Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Η απόλυτη πουκαμίσα που την κάνεις και φόρεμα! Έχει το πιο chic χρώμα και την πιο super τιμή!

Θα την λατρέψετε!

5 Φεβρουαρίου 2020 09:12
ZARA: Η απόλυτη πουκαμίσα που την κάνεις και φόρεμα! Έχει το πιο chic χρώμα και την πιο super τιμή!

Εντοπίσαμε στα ZARA την απόλυτη πουκαμίσα που την κάνεις και φόρεμα! Έχει το πιο chic χρώμα και την πιο super τιμή!

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα τα κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε για όλη σεζόν. Αυτή την φορά εντοπίσαμε στα ZARA την πουκαμίσα που ταιριάζει με όλα τα στιλ και σε όλες τις γυναίκες και είναι εξωφρενικά οικονομικό αφού κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ!

Η πουκαμίσα που σας προτείνουμε από το Zara μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το μαύρο της χρώμα συνδυάζεται με διάφορα αξεσουλαρ ή ρούχα, ενώ μπορεί άνετα να φορεθεί και μόνη της σαν φόρεμα!

Επιπλέον πολύ σημαντικό είναι το υλικό από το οποίο έχει φτιαχτεί αλλά και η ιδιαιτερότητα του στα μανίκια που το κάνει ξεχωριστό.

Μια μικρή περιγραφή για τη πουκαμίσα

Φαρδύ πουκάμισο με γιακά και μακρύ μανίκι. Τσέπη patch μπροστά. Ασύμμετρο κάτω μέρος με ανοίγματα στα πλάγια. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΠΟΠΛΙΝΑ OVERSIZEDΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 2308/201

H&M: Το φλοράλ πουκάμισο που "μυρίζει" άνοιξη! Κάνει λιγότερο από 15 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr βρήκε στα H&M το πιο ανοιξιάτικο πουκάμισο και μάλιστα σε πολύ οικονομική τιμή. Μιας και ο καιρός σιγά σιγά αλλάζει σκηνικό, μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε και τα ρούχα σας;

Βάλτε λίγο χρώμα και φορέστε το πιο λουλουδάτο πουκάμισο, που προμηνύει την άνοιξη. Μπορείτε να το φορέσετε και με αυτό το τζάκετ, μιας και τα κρύα δεν έχουν φύγει ακόμα. Αν και απέχουμε πολύ ακόμα, η μόδα πάντα είναι ένα βήμα μπροστά και σας ενημερώνει για τις νέες τάσεις.

Το φλοράλ φαίνεται ότι θα φορεθεί πολύ και φέτος, μιας και ανέκαθεν ήταν κορυφαία επιλογή των influencer- Instagramer. Μπορεί να φορεθεί και στην δουλειά με ένα κουστούμι, αλλά και για μια βόλτα με μια φούστα και ένα μποτάκι ή σνίκερ!

Θα την βρείτε σε πολλά διαφορετικά χρώματα, αλλά εμείς θα σας προτείναμε το απαλό ροζ!

Long-sleeved blouse
14,99 €

H&M: Ανακαλύψαμε το τέλειο κρουαζέ τοπ και κοστίζει μόλις 8,99€!

Το Athensmagazine.gr ξέρει πως λατρεύεις να είσαι in fashion όπως και όλες οι γυναίκες άλλωστε. Γι' αυτό λοιπόν φροντίζει να σου βρίσκει πάντα τα πιο οικονομικά και στιλάτα κομμάτια της αγοράς.

Για να δείχνεις σέξι και γοητευτική δεν είναι απαραίτητο να φορέσεις μια υπερβολικά κοντή φούστα ή ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ, η μπλούζα που θα σου δείξουμε σήμερα από τα καταστήματα H&M είναι σέξι, άκρως θηλυκή και καθόλου προκλητική.

Την αγαπήσαμε γιατί έχει ένα υπέροχο δέσιμο κάτω από το στήθος, ένα διακριτικό όγκο στα μανίκια και το κρουαζέ της "κόψιμο" τονίζει το στήθος και λεπταίνει τη μέση μας! Τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα;

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς θα ήταν με ένα vich καρό παντελόνι σαν αυτό που βρήκαμε για σένα από τα καταστήματα ZARA!

 

Ροή ειδήσεων

Share