Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Το εμπριμέ φόρεμα που θα φορέσετε και την άνοιξη είναι σε έκπτωση και κοστίζει 9,99!

Τρέξτε να το προλάβετε!

3 Φεβρουαρίου 2020 08:07
ZARA: Το εμπριμέ φόρεμα που θα φορέσετε και την άνοιξη είναι σε έκπτωση και κοστίζει 9,99!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για εσάς το τέλειο εμπριμέ φόρεμα από τα Zara. Είναι ένα φόρεμα που θα το ευχαριστηθείτε και την άνοιξη, καθώς έχει λεπτό ύφασμα. Κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ.

Κοιτάζοντας τις προσφορές της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω στο εμπριμέ φόρεμα, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με αυτό το μποτάκι, από τα Stradivarius.

Πρόκειται για φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα που καταλήγει σε λάστιχο. Μάλιστα, από 19,95 κοστίζει μόνο 9,99. Μην χάσετε την ευκαιρία.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΜΙΝΤΙ ΦΟΡΕΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR9,99 EUR -45%
ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕΣΑΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ

ZARA: Το ονειρικό μαύρο φόρεμα που αν το προλάβεις θα είσαι τυχερή! Κοστίζει πλέον 9 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά όπως το παλτό που ανακαλύψαμε για τις κρύες μέρες!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό φόρεμα σε μαύρο χρώμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά, και σίγουρα θα κλέψει πολλά βλέμματα στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Είναι κοντό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο ελκυστική, ενώ η δαντέλα θα κεντρίσει σίγουρα τα βλέμματα και τις θετικές εντυπώσεις!

Το φόρεμα είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για μια βραδινή έξοδο, ένα ραντεβού..

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια φλατ μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή για το φόρεμα:

Κοντό φόρεμα με V ντεκολτέ και κοντό φουσκωτό μανίκι. Φόδρα.

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
22,95 EUR9,99 EUR-55%
ΜΑΥΡΟ - 5644/908

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share