Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bershka: Ανακαλύψαμε το παντελόνι που κάνει θραύση και κοστίζει μόλις 19,99€!

Το λατρέψαμε!

1 Φεβρουαρίου 2020 20:42
Bershka: Ανακαλύψαμε το παντελόνι που κάνει θραύση και κοστίζει μόλις 19,99€!

Αυτό το παντελόνι που βλέπεις να φοράνε όλες στο Instagram κοστίζει μόνο 19,99€ ευρώ και βρίσκεται στα καταστήματα Bershka!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου.. αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε μην χάνεις χρόνο! Το Bershka έχει το πιο ωραίο παντελόνι που θα φοράς όλη τη σεζόν και επιλέγουν όλες οι influencers!

Πραγματικά είναι κομψό και μπορείς να συνδυάσεις με πολλά και διαφορετικά στιλ χωρίς να προβληματίζεσαι πολύ, που σημαίνει ότι φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ είτε με ψηλά είτε με χαμηλά παπούτσια!

Το συγκεκριμένο κολακεύει πολύ κάθε σωματότυπο ενώ η δερμάτινη όψη του κεντρίζει το ενδιαφέρον και δίνει μια πιο νεανική νότα! Εμείς θα τολμήσουμε να σου προτείνουμε να το συνδυάσεις με ένα διάφανο πουκάμισο σαν αυτό που βρήκαμε επίσης στα καταστήματα Bershka.

Μια μικρή περιγραφή για το παντελόνι:

Παντελόνι jogger με εφέ δέρματος, λάστιχο στη μέση και στο κάτω μέρος.

ΑΝΑΦ. 5065/628/800

19,99€

Stradivarius: Βρήκαμε την τέλεια πλισέ φούστα που θα απογειώσει κάθε εμφάνισή σου!

Η φούστα που είναι ότι πιο μοδάτο για την χειμερινή σεζόν κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ! Που θα την βρεις; Στα Stradivarius φυσικά!

Ήδη εδώ και καιρό η φούστα με το τούλι είναι από τις κορυφαίες επιλογές τόσο των instagramer όσο και όλων των γυναικών! Αν πάλι ψάχνεις κάτι για πιο βραδινές και εντυπωσιακές εμφανίσεις σου έχουμε την εναλλακτική μιας μίνι φούστας με όψη φιδιού από τα καταστήματα Zara.

Η φούστα αυτή είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα μιας και ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και μπορείς να την φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι τάσεις που λανσάρουν οι σχεδιαστές μόδας και τα πιο γνωστά brands, υπάρχουν και οι τάσεις που λανσάρονται από γνωστές (και μη) fashionistas στο instagram. Μια από αυτές αγάπησαν πολλά fashion girls και είναι η φούστα που σου προτείνουμε!

Μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα πουλόβερ και μποτάκια που αποτελεί την απόλυτη τάση Μην περιοριστείς στην casual μορφή της και τόλμα να της δώσει άλλο ύφος, φορώντας ακόμα και ψηλοτάκουνες γόβες με χοντρό τακούνι!

Μια μικρή περιγραφή για τη φούστα:

Πλισέ φούστα με τούλι Τιμή: 19,99
ΑΝΑΦ. 4651/801-I2019

Celestino: Η pencil φούστα που αναδεικνύει τέλεια τις καμπύλες! Κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Η pencil φούστα που μπορείς να τη φοράς όλη μέρα έχει έκπτωση, κοστίζει μόνο...9 ευρώ και τη βρήκαμε στα Celestino!

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα τα πιο μοντέρνα κομμάτια της αγοράς και σου δίνει έμπνευση με στιλ! Στα Celestino θα βρεις την φούστα που θα δείχνουν τα πόδια σου ψηλόλιγνα και σέξι!

Το χρώμα της καθώς και το κόψιμο της είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες καθώς κολακεύει κάθε σωματότυπο!

Οι τάσεις που λανσάρουν οι σχεδιαστές μόδας και τα πιο γνωστά brands, υπάρχουν και οι τάσεις που λανσάρονται από γνωστές (και μη) fashionistas στο instagram. Μια από αυτές αγάπησαν πολλά fashion girls και είναι η φούστα που σου προτείνουμε!

Το ότι είναι pencil αυτομάτως χαρίζει επιπλέον ύψος με αποτέλεσμα η σιλουέτα να δείχνει τέλεια ενώ το γκρι χρώμα με γυαλάδες κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο αδύνατα και σέξι!

Μια μικρή περιγραφή της φούστας:

pencil φούστα σε γκρι απόχρωση πλεκτή

H&M: Το φλοράλ πουκάμισο που "μυρίζει" άνοιξη! Κάνει λιγότερο από 15 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr βρήκε στα H&M το πιο ανοιξιάτικο πουκάμισο και μάλιστα σε πολύ οικονομική τιμή. Μιας και ο καιρός σιγά σιγά αλλάζει σκηνικό, μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε και τα ρούχα σας;

Βάλτε λίγο χρώμα και φορέστε το πιο λουλουδάτο πουκάμισο, που προμηνύει την άνοιξη. Μπορείτε να το φορέσετε και με αυτό το τζάκετ, μιας και τα κρύα δεν έχουν φύγει ακόμα. Αν και απέχουμε πολύ ακόμα, η μόδα πάντα είναι ένα βήμα μπροστά και σας ενημερώνει για τις νέες τάσεις.

Το φλοράλ φαίνεται ότι θα φορεθεί πολύ και φέτος, μιας και ανέκαθεν ήταν κορυφαία επιλογή των influencer- Instagramer. Μπορεί να φορεθεί και στην δουλειά με ένα κουστούμι, αλλά και για μια βόλτα με μια φούστα και ένα μποτάκι ή σνίκερ!

Θα την βρείτε σε πολλά διαφορετικά χρώματα, αλλά εμείς θα σας προτείναμε το απαλό ροζ!

Long-sleeved blouse
14,99 €

H&M: Ανακαλύψαμε το τέλειο κρουαζέ τοπ και κοστίζει μόλις 8,99€!

Το Athensmagazine.gr ξέρει πως λατρεύεις να είσαι in fashion όπως και όλες οι γυναίκες άλλωστε. Γι' αυτό λοιπόν φροντίζει να σου βρίσκει πάντα τα πιο οικονομικά και στιλάτα κομμάτια της αγοράς.

Για να δείχνεις σέξι και γοητευτική δεν είναι απαραίτητο να φορέσεις μια υπερβολικά κοντή φούστα ή ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ, η μπλούζα που θα σου δείξουμε σήμερα από τα καταστήματα H&M είναι σέξι, άκρως θηλυκή και καθόλου προκλητική.

Την αγαπήσαμε γιατί έχει ένα υπέροχο δέσιμο κάτω από το στήθος, ένα διακριτικό όγκο στα μανίκια και το κρουαζέ της "κόψιμο" τονίζει το στήθος και λεπταίνει τη μέση μας! Τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα;

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς θα ήταν με ένα vich καρό παντελόνι σαν αυτό που βρήκαμε για σένα από τα καταστήματα ZARA!

 

Ροή ειδήσεων

Share