Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Το διαχρονικό μαύρο παλτό που θα σε σώσει σε όλες τις περιστάσεις έχει έκπτωση σοκ!

Κορίτσια έχει γίνει πανικός!

1 Φεβρουαρίου 2020 09:03
ZARA: Το διαχρονικό μαύρο παλτό που θα σε σώσει σε όλες τις περιστάσεις έχει έκπτωση σοκ!

Εντοπίσαμε στα καταστήματα ZARA το διαχρονικό παλτό που θα σε σώσει σε όλες τις περιστάσεις ενώ η έκπτωσή του θα σε τρελάνει αφού πλέον από 79,99 έχει μόνο 39,99 ευρώ!

Μιας και το κρύο πλέον είναι τσουχτερό, τα παλτό και τα μπουφάν αποτελούν κύριο κομμάτι στην ντουλάπα μας γι' αυτό και θέλουμε τα πιο σικάτα, τα πιο στιλάτα και τα πιο οικονομικά.

Το παλτό που βρήκε για σένα σήμερα το Athensmagazine.gr δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από αυτό που αποτελεί την επιτομή του στιλ για τη φετινή σεζόν.

Μπορείς να το συνδυάσεις με κάθε σου εμφάνιση μιας και το χρώμα της άμμου όσο και η υφή του δεν σε δεσμεύουν σε κάτι. Για εμάς, θα μπορούσες κάλλιστα να το φορέσεις με μια σικ φούστα σαν αυτή από τα καταστήματα Celestino ολοκληρώνοντας το σύνολό σου με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες που φέτος κυριαρχούν στο χώρο της μόδας.

Μια μικρή περιγραφή:

Παλτό με γιακά και πέτα και μακρύ μανίκι. Τσέπες patch μπροστά με καπάκι και εσωτερικό με ρέλι με κουμπί. Λεπτομέρεια από συνδυασμό υφασμάτων. Κάτω μέρος με άνοιγμα πίσω. Κλείσιμο μπροστά με κουμπί.

ΠΑΛΤΟ ΣΕ ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΨΙΜΟ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
79,95 EUR39,99 EUR-45%
ΜΑΥΡΟ - 1255/277

Bershka: Το ιδανικό πουλόβερ για κάθε γυναίκα! Πάει με όλα και κοστίζει 7!

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το ιδανικό πουλόβερ για κάθε γυναίκα, που πάει με όλα και κοστίζει μόνο 7,99 ευρώ!

Είναι απαλό, και με μανίκια. Μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, με αθλητικά, μποτάκια, ακόμα και με μπότες μέχρι το γόνατο. Ένα κομμάτι...μπαλαντέρ!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς καθημερινά τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς, σήμερα λοιπόν σας βρήκαμε το ιδανικό πουλόβερ από τα καταστήματα Bershka για να συνοδεύσει όλες σας τις εμφανίσεις!

Η ανάλαφρη φόρμα του κολακεύει ιδιαίτερα και μπορείς να το συνδυάσεις το πρωί με ένα slouchy παντελόνι που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση για ένα πιο casual look και το βράδυ με μια φούστα!

Είναι μαύρο και μαλακό... Πηγαίνει σε όλους τους τύπους σώματος, όπως και αυτή η μπλούζα πάλι από τα Bershka και σίγουρα θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου!

Επωφελήσου τις προσφορές!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share